Tüh tamda ben konu açacaktım
Yeni Spider-Man'i gördük. 3. oluyor artık yeni birini seçmesinler2017'de de onun filmi var. Yine aynı hikayeyle gelmez umarım. Fantastik Dörtlü gibi fail olur.
Bu arada spider-man rolündeki arkadaş rol icabı değil sahiden 15 yaşında o da ilginç gerçekten 
Her yerde Marvel'in yazısı var nasıl Marvel'e ait değildi? Seriyi yeniden çekmek zorundalardı çünkü yeni karakterlere X-Men'de de yer verilecek.İkinci fantastik dörtlü marvelin projesi değil . O yüzden o kadar vasat . Bundan önceki spider-man serileri de sony - marvel ortak yapımı . Normalde marvele kalsa zaten şu anki gibi olacaktı spiderman . Çünkü çizgi romanlarda sivil savaş olayında daha çocuktu . He bu arada kıyafeti beğenmeyenler olmuş ama gözlerin açılıp kapanabilmesi ve koldaki rütbe falan çok iyi düşünülmüş detaylar benceBu arada spider-man rolündeki arkadaş rol icabı değil sahiden 15 yaşında o da ilginç gerçekten
![]()
ALLAH ALLAH Marvel projesi olmamasına rağmen marvel logosu var ilginç.İkinci fantastik dörtlü marvelin projesi değil . O yüzden o kadar vasat
ALLAH ALLAH Marvel projesi olmamasına rağmen marvel logosu var ilginç.
Her yerde Marvel'in yazısı var nasıl Marvel'e ait değildi? Seriyi yeniden çekmek zorundalardı çünkü yeni karakterlere X-Men'de de yer verilecek.
Zaten öncekilere kötü bir şey demedim. İlk 3 seri oldukça iyiydi. Ardından Sony hakların Marvel'e geçmemesi için Amazing serisini çıkardı ama 2. filmi kendileri bile beğenmedi. Ondan Marvel'le anlaşarak Spider-Man'e yer verdiler.
O zaman Spider-Man'in MCU'da olduğu gibi Marvel ve Fox anlaşmış olabilir.Böyle cevap vererek kendini iyi hissettin mi ? Egon ne durumda kabardı mı bayağı ? İyi yakaladım hemen yapıştırdım cevabı falan da demişsindir içinden . Umarım yaşın küçüktür çünkü bu durumu ona yorar üstünde durmam ama yaşında büyükse yazık gerçekten . Diyelim ki ben yanlış birşey söylemişim bunun cevabı bu şekilde mi verilir ? Ülkemiz insanlarının psikolojik durumu gerçekten çok kötü . Kimseyle herhangi bir konuda konuşabilmek mümkün değil . Tahammülsüzlük uç noktalarda . Bu saldırganlığı anlamam mümkün değil .
Sizin önceki filmelere kötü dediğinizi söylemedim zaten . Nette bir eleştiride marvel projesi olmadığını söylüyordu hangi siteydi hatırlayamadım .İnsanlar yanlış biliyor bu bir marvel projesi değil falan yazıyordu . Yanlış biliyormuşum , olabilir . Ayrıca marvelin sitesinde tüm filmler bölümüne göz atarsanız orada da olmadığını göreceksiniz .Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız. Film marvel studios ta değil century fox studyolarında çekilmiştir .
Filmi Marvel Studios yapmadı. Ama F4 marvel'ın ?ALLAH ALLAH Marvel projesi olmamasına rağmen marvel logosu var ilginç.
Sivil Savaşİkinci fantastik dörtlü marvelin projesi değil . O yüzden o kadar vasat . Bundan önceki spider-man serileri de sony - marvel ortak yapımı . Normalde marvele kalsa zaten şu anki gibi olacaktı spiderman . Çünkü çizgi romanlarda sivil savaş olayında daha çocuktu . He bu arada kıyafeti beğenmeyenler olmuş ama gözlerin açılıp kapanabilmesi ve koldaki rütbe falan çok iyi düşünülmüş detaylar benceBu arada spider-man rolündeki arkadaş rol icabı değil sahiden 15 yaşında o da ilginç gerçekten
![]()

Filmi Marvel Studios yapmadı. Ama F4 marvel'ın ?
Sivil Savaş![]()
![]()

İç Savaş çünküCaptain America : Civil War filmin adı neye takıldın onu anlamadım![]()

İç Savaş çünkü![]()
Öyle çevirmişler ama saçma benceFilmin adı Civil War o yüzden öyle söyledim . Ona bakarsanız türkçe ismi de kahramanların savaşı olarak çevrilmiş . Bir yanlış yapılmış diye o yanlışı devam ettirmeyelimCivil War nasıl İç Savaş olabilir ? Tamam orjinali iç savaş ama filmin adı Civil War
![]()

Öyle çevirmişler ama saçma bence![]()