Capello: "Televizyondan izlemek çok zor"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Capello: "Televizyondan izlemek çok zor"
Eski İngiltere Menajeri Fabio Capello, 2010 Dünya Kupası sonrası takımın hatalarını giderdiğini ve Euro 2012 mücadelesi veren İngiltere için katkısının çok fazla olduğunu belirtti.

Daily Mail için verdiği demeçte kendisini İngiltere'nin bir parçası olduğunu açıklayan Capello, "İngiliz oyuncular Fransa maçında sahaya çıktığı an duygulu anlar yaşadım. O takım benim bir parçamı taşıyor. Milli takım olarak uzun süre bir kupa kazanma şansına sahiplerdi ve bunun gerçekleşmesini herkes istiyor. Bu yüzden dolayı takımın başına dostum Roy Hodgson geçti." dedi.

Fransa ile oynanan maçın önemine değinen İtalyan çalıştırıcı, "İlk maçlar önemlidir. Fransa karşısında milli takım menajeri üzerinde bir baskı vardı fakat takım ne kadar güçlü olduğunu gösterdi. Hiçbir takım risk alarak oynamaz çünkü şu anda kendilerine güven eksikliği vardır. İlk maçlar genellikle böyledir. İngiltere defansı oldukça iyiydi. Joe Hart önemli bir kaleci ve güzel kurtarışlar yaptı. Takım çok önemli isimlere sahip. Umarım Hodgson mutlu olacağı sonuçları almasını bilir." şeklinde konuştu.

İngiltere, kendisi adına oynadığı turnuvanın ilk maçında Fransa ile 1-1 berabere kaldı. İngiltere için sıradaki rakip İsveç.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt