Canturgay röportajı.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
röpörtajlar güzelmiş

gayet eğlenceli bir röportaj. Ellerinize sağlık Keyifle okudum
Forumu keyiflendirmek lazım, umarım güzel sorular aklıma gelir, daha da keyifli vakit geçiririz
röportaj keyifliymiş...canturgay selena sorusu sana mı özel?
ben normal bi insana sorulmayacak sorular sormaya çalıştım soruların ilk ve sonuncuları hariç hepsi özel :P
Resimdeki adamın çocuğuna yaptıklarını düşünüyorum da Salihcim, Allah'tan baban olmak istememiş Canturgay

(Bu arada bu cevaba bayıldım )
Resimde ki adam bi canlandırmadır, canturgay'ın normal hali böyle değil

nerden buluosun bunları bilmiorumki salih yaa şımartma şu turgayı yaa

nerden buluosun bunları bilmiorumki salih yaa şımartma şu turgayı yaa

DiaBLoS™;988292' Alıntı:

kankama da bu cevaplar yakışır
zeki insan işte neolcak

ilgi ile izlemeye devam ediyoruz
turgay bu resim tecavüzcü bir baba değilmiydi yaw

gayet eğlenceli bir röportaj. Ellerinize sağlık Keyifle okudum
teşekkürler omayra....
röportaj keyifliymiş...canturgay selena sorusu sana mı özel?
galiba bana özel.. deee. başka sihirbaz bulamamış galibaa..adam mandrake falan der demiii
Resimdeki adamın çocuğuna yaptıklarını düşünüyorum da Salihcim, Allah'tan baban olmak istememiş Canturgay

(Bu arada bu cevaba bayıldım )

cevaplar gayet samimi şekilde verilmeye çalışılmıştır.. (özellikle bu)

xkadir61

Üye
yaw. turgaycım sen baya karizmatik çıkmışsın fofoğrafta. ben nasıl eskişehirde bukadar karizma olduğunun farkına varamadım senin

helal be turgayım

bak en kısa zamanda yine gel mutlaka eskişehre kardeşim
eywallah kardeşimm....
askerlik eskişehir ve çevresi olursa gelebilirim kardeşim artıkk.... ya da şurda bi 5-10 kadar araba alırım .. o zaman artık nasipse..(otobüs yaramıyorr..)

schumici

Üye
eywallah kardeşimm....
askerlik eskişehir ve çevresi olursa gelebilirim kardeşim artıkk.... ya da şurda bi 5-10 kadar araba alırım .. o zaman artık nasipse..(otobüs yaramıyorr..)

ooo kardeşim benim gerekirse ben seni arabayla alır eskişehre getiririm sen dert etme yeterki aramızda ol

yaw. turgaycım sen baya karizmatik çıkmışsın fofoğrafta. ben nasıl eskişehirde bukadar karizma olduğunun farkına varamadım senin
nasıl farkına varamadınnn ..bi daha bu yanlışını görmeyeyim duymayayımm.....
ooo kardeşim benim gerekirse ben seni arabayla alır eskişehre getiririm sen dert etme yeterki aramızda ol
eywallah kardeşimm..zaman uyarsa...gelmek sizlerle görüşmek isterim elbett tabii ki..
seneye yazın kamp yapacaz ama herhaldeee..

schumici

Üye
eywallah kardeşimm..zaman uyarsa...gelmek sizlerle görüşmek isterim elbett tabii ki..
seneye yazın kamp yapacaz ama herhaldeee..

ooo kardeşim inşallah inşallah çadırları kurup kampımızı yapıcaz inşallah yeterki burda olun

anaymmmm bende nişantaşı çocuğuyum...

beni bitirdin haci yaw

haci bana versene ben konuşayım Hamdi haci ile ben halledecem hadi haci ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...