Haber canlı kutucukları daha interaktif hale getirilebilinir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
canlı kutucukları daha interaktif hale getirilebilinir mi?
Merhabalar
Arkadaşlar aşağıdaki videodaki gibi Wp'daki canlı kutucuklarada Microsoft getirir mi sizce özellikle muzik olayı ve outlook olayı çok hoşuma gitti .

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Gelir mi bilmem ama gelirse on numara bi olay olur.

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Aynen gelseydi süper olurdu

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
w9 ve wp9 a saklarlar bence

yunusiyunus

Üye
gelmez bence her karoyu tıkladığında uzadığı için ekran düzeni bozuluyor farkındaysanız bunu küçük ekrana nasıl yaparlar bilemem. ama karoyu tıkladığında üste çıkıp alt tarafı soyutlaştırırsa daha hoş olur yani bildirim çubuğunu yarıya indirdiğimizde ki durum gibi

MaxipmaN

Üye
konuyla alakası yok tamawp bölümünün muhabbet iyiymiş note2den sonra size katılabilirim :)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
canlı tutmak ve biraz daha büyütmek! şu anki livetile lar biraz ufak kalıyor ekrana göre aralarında da çok boşluk var, bu da birbirinden kopuk ayrışmış bir görüntüye neden oluyor, halbuki tile lar birbirine olabildiğince yakın olsaydı hep arkaplan resmi de daha belirgin olurdu hem bütüncül bir yapı çıkardı ortaya aşağıda iki resim arasındaki fark ta ne demek istediğimi anlatıyor sanırım, wp nin live tile ları htc nin sense arayüzü ana ekranındaki gibi birbirine nerdeyse yapışık olacak arada sadece ince bir çizgi gibi bişey oolacak, bütün ekranı da kaplayacak ki, ekranın tamamından verim alınabilsin ve ekran olduğundan büyük gözüksün.

bide sense teki live tile lara bakalım;

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
SonyXperia

SonyXperia

Üye
Valla konsept videolara çok takılmamak lazım. Windows Phone için pek çok konsept yapıldı ve gerçekten göz kamaştırıcıydı. Bekledim bekledim 8.1 de biraz içine serpiştirebilirler diye ama yok. Beklentilerimin altında kaldı. Windows'a gelebilir ama Windows Phone için yapacaklarını sanmam. Biraz ilgilenseler bu konseplerle fena olmaz gerçekten

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Valla konsept videolara çok takılmamak lazım. Windows Phone için pek çok konsept yapıldı ve gerçekten göz kamaştırıcıydı. Bekledim bekledim 8.1 de biraz içine serpiştirebilirler diye ama yok. Beklentilerimin altında kaldı. Windows'a gelebilir ama Windows Phone için yapacaklarını sanmam. Biraz ilgilenseler bu konseplerle fena olmaz gerçekten
Yalnız videodaki görüntüler konsept değil:)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
Microsoft Research ekibi belki bize de ilerleyen güncellemelerde kıyak geçer. Çok beğendim.

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
wp içinde bence farklı bir tarz duşunebilirler

meg1ddo

meg1ddo

Üye
yanlara doğru genişleyen live tile lar yanında aşağı yukarı yönlü genişleyen live tile desteği de verilebilir, metro arayüzü ruhuna da aykırı olmaz hem.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Çok canlı ben birşey anlamadım

Üst Alt