El~PisToLeRo
Üye
Samsung Wave 2 için konuşuyorum zaten, senin için değil. Senin için konuşsaydım; Samsung Wave 2'yi ve Bada'yı yere gömer değil; seni yere gömer demem gerekirdi. Kaldı ki, dünya üzerinde (üzücü bir şekilde) yalnızca sen Wave kullanmıyorsun
----------Eklendi @ 16:26:52 ---------- Yazıldı @ 16:23:24 ----------
Doğru. Symbian karışık bir sistem. Bada ise, oldukça basit; hem dıştan hem de içten; oldukça basit ve de taklit. Bir üretici Bada'yı sevseydi satın almak için uğraşabilirdi; ancak millet Phone 7 ve MeeGo sistemlerini satın almaya çalışıyor.
Bada'nın anlamı okyanus ya; bana göre anlamı Havuz veya Küvet olmalıymış.
Tamam konudan uzaklasın yeter adamı derdiyle basbasa bırakın bide siz vurmayın
lafa bak yaa hey allahım bada daha 1 senelik sistem sen neyden bahsediyosun hem samsungun bada üstünde stratejileri var ,kolay kolay satmaz
millet bi enteresan la,telefona bakıyor bu iphone bile etmez diyo ,telefon iphone kadar iyi oluyor ,bu iphonenun takliti diyor ,olum siz hangi şarkıyı söylüyosunuz farkındamısınız ,ben androidte kullandım symbbianda kullandım badada kullandım diyen adam badanında farkını bilir androidinde symbianında bosuna artislik yapmayın
Kendi kendine yuvarlansın. Sana Küvet'li Wave 'in ile iyi uğraşmalar :P
----------Eklendi @ 17:15:16 ---------- Yazıldı @ 17:10:05 ----------
Kaç yaşındasın sen? Eğer böyle 17 üstü falansan gülmekten ölürüm
Bulabildiğim tüm farklı cep telefonu modellerini Media Markt'tan (Bir keresinde 3 saat boyunca orada kalmıştım :/) veya oldukça geniş arkadaş çevremden (ki 3 tane Bada'lı telefonu olan arkadaşım var) test etmeye çalışıyorum.
Bada 1 senelik sistem de değil aynı zamanda; 2.5 senedir var sanıyorum. MeeGo'lu ilk derli toplu cihaz Nokia N9 olduğunda göre, Bada ve zaman arasında kurduğun orantının tümünü çöpe at gitsin. MeeGo 2011'de düzgün bir telefon ile çıkacak, gelmeden önce Twitter'ı çökertti; büyük bir istek kitlesi oluştu bile.
Arkadaşlarımda kullandığım ve teknik sorunlarını halletmeye çalıştığım o Bada, Dünya üzerinde gördüğüm en kıytırık işletim sistemi diyebilirim. Aynı zamanda kör olduğunu düşünüyorum, çünkü o scroll-menu yazılımının iPhone'daki ile benzerliğinin olmadığını söylerken, insanın kör olması gerekir.
Çok komiksiniz
bak bilmiş dostum
bu sana kanıt badanın yaşı (1 sene değil ama 2.5 sene hiç değil)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztaklit yapmayı belle iyi bilir o üsten inen menü filan,meegonun twiiteri çökermtmesini arkasında neden bu olduğu kanısına vardın merak ettim? belki sen öyle düşünmek istiyosun ne dersin? ayrıca twitterın çöktüğüne dair bir haber gelmedi bize
artı olarak şunu bilmiyosunuz samsung iyi reklam yapamıyor,bada 2.0 nin bile reklamı yok daha sen düşün
bırakın ayrıca bu yaş sorma artisliklerini
bak sana ne dicem bir insan 10 senedir symbian kullanıp bada ya geçior ve sen o adama badayı anlatmayı çalışıyosun ,işte bu komik,önce badalı teliniz olsun ondan sonra yorum yapın hadi bakım
Afedersin ama MeeGo'nun bildiğimiz Harmattan arayüzü tasarlayan yine NokiaKaldı ki Bada'da da pull-down menu var
Twitter, N9 çıktığı gün aşırı yüklenmeden çöktü.
Bada'lı telefon neden alayım ki? Berbat bir işletim sistemi, güncelleme için kies bağımlısı, nefret ettiğim SamsungApps uygulama mağazasına ahip, ve uygulama sayısı çok az.
Güldürme lütfen ya yerlere yatıyorum şu an gülmekten.
5 senelik symbian maceramda her turlu symbiani kullandim . badaya gectikten sonra daha rahat hissediyorum kendimi bana gore basit ve her sey elinin altinda ama tabi istekler farklilik gosterebilir . ama symbiandan hizli ve stabil oldugunu rahat soylerim bu bi taslama degildir soyliyim de sonra BAZI vatandaslar itiraz ediyo . ikisinin de kendisine gore artilari var ama bada benim kullanim alanim icin daha rahat basit ve hizli o yuzden bi bakima tercih melesi . cunku bi ara ben de symbiandan vazgecemeyecegimi dusunuyodum ama su an iyi ki diyebiliyorum.
5 senelik symbian maceramda her turlu symbiani kullandim . badaya gectikten sonra daha rahat hissediyorum kendimi bana gore basit ve her sey elinin altinda ama tabi istekler farklilik gosterebilir . ama symbiandan hizli ve stabil oldugunu rahat soylerim bu bi taslama degildir soyliyim de sonra BAZI vatandaslar itiraz ediyo . ikisinin de kendisine gore artilari var ama bada benim kullanim alanim icin daha rahat basit ve hizli o yuzden bi bakima tercih melesi . cunku bi ara ben de symbiandan vazgecemeyecegimi dusunuyodum ama su an iyi ki diyebiliyorum.
oyun ve uygulama konusunda bada rakip olamaz buna katiliyorumKusura bakmayında android tartısmaları yeter. Bada'yı sistem yerine koymam ben siz devam edin 2.0 ile getirileri çok güzel ancak oyun uygulama diye havalanan fandroidler bu konuya girdiklerinde hiç konusmuyolar oyun uygulama konusunda. Daha iyiymis symbiandan pehh 5800 terk.
bak işte bilmiyorsun sen ve senin gibi birçok symbian kullanan badayı bildiği zanneder
1.kiesi bekleme zorunluluğun yok multiloader denen birşey var ve istediğin kadar fw at tele birşey olmaz,ister son fw yi ister ilk ,nokiada bunu bile yaparken tırsarak yapıyosunuz biliyorum
2.uygulama sayısı evet az ama bu hep böyle kalıcak ddemek değil,birçok örnek var android ios symbian bunlarda bu yollardan geçti
belle guzel gorunuyor bakalim gorucezMerak etme, Android tabletim de elimin altında. Bu nedenle de Android'i de iyi biliyorum, Bada'yı da akradaÅlarımdan iyi biliyorum, Symbian'ı da kendimden ve sonraki sürümlerini kuzenlerimden gayet iyi biliyorum. Belle'deki arayüz, TouchWiz ve Sense'den sonra, diÄer tüm arayüzlerden daha iyi. Gayet hızlı, kolay. N8 altında Belle kullandım, berbat diyenlere ise gülesim geliyor. Belle'nin keyfi 701'de çıkar diyorum ve çıkınca görürüz 701'i. 5 sene daha destek var ne de olsa deÄil miBelle Åimdi birden bu kadar ilerleme yaÅattıysa; toplam 10 güncelleme var dersek, en son Symbian cihaz ve son yazılım sürümünün pek bir "yeniliÄe" ve "desteÄe" ihtiyacı olacaÄını sanmıyorum ben.
belle guzel gorunuyor bakalim gorucezama bana bada daha uygun yine de bakalim dostum bekleyip gorucez bakarsin symbian belleden sonra guncelleme alirsa daha iyi olur o zaman tekrar symbiana donebilirm
Uygulama sayısı artsaydı çoktan artardı. Birkaç büyük firma anlaşması sonucunda çıkan oyunların dışında berbat denilecek düzeyde kalitesiz oyunlardan geçilmiyor Samsung Apps.
Aynı zamanda C5-03 için CFW'lerin atası sayılırım, bu nedenle de kendi yaptığım CFW'leri deneme amaçlı telefonumu şimdiye kadar 50 kez flashlamışımdır. Çoğu kez çalışmadığı olmuştur da zaten. Bilinçli yapılan Flash ve Downgrade işlemleri sonucu birinin telefonunun havaya uçtuğunu veya açılmadığını görmedim. Aynı zamanda 5800 için 1000+ FW var. 5800 kullanıcılarının Nokia'ları sağlam olmasaydı 3. defasında telefon havaya uçardı.
iOS, iPhone 3G ile AppStore'a kavuştu. 3GS'te biz uygulama bolluğunu görmüştük, iOS 4'te daha da çeşitlendi. Bada gelişecek şunu bunu yapacak şu kadar uygulaması olacak diye yemeyin birbirinizi. Bada yapsaydı 2 sene içinde yapardı.[/COLOR][/COLOR]
Cevap: iOS
bana kanıt göster cevap falan anlamıyorum ben
n
adam daha neyin kanitini gösterecek uzayda mi yasiyorsum ,2007 de iphone ciktiginda adamlar 0 program dan basladi 2010 a gelindiginde appstorede 300.000 kaliteli program var adamlar bunu 3 sene icinde basardi daha ne kaniti bekliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?