Yok Orada 1 Sene Calıştım Atölyede :) Sonra Kendi Dükkanım Oldu :) 15 Yaşından Beri Bu İşteyim :)
Onur Saka Üye Konu Sahibi Yok Orada 1 Sene Calıştım Atölyede Sonra Kendi Dükkanım Oldu 15 Yaşından Beri Bu İşteyim
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Her yaz Kapalı Çarşı dayim da o yüzden sordum Hatta bugün de ordaydim ufak bir buluşma yapardık
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Çanta mağazamız var 8 yaşından beri çalışıyorum hem orda hem atölyede Babamın yanında çalışıyorum
Onur Saka Üye Konu Sahibi Tavuk Pazarındamı ? --------------- Ekleme --------------- --------------- Ekleme --------------- Tam Olarak Nerde Dükkanınız ? bi Ara Ziyaret Ederim Carşıya indigimde Cayınızı İçerim
Tavuk Pazarındamı ? --------------- Ekleme --------------- --------------- Ekleme --------------- Tam Olarak Nerde Dükkanınız ? bi Ara Ziyaret Ederim Carşıya indigimde Cayınızı İçerim
Onur Saka Üye Konu Sahibi Yahu Tavuk Pazarının Orada Carşıya Giriş Var Cantacılar Orda Deri Canta Mont Felan Yanlış Anladın Ayriyeten Kalıp Bende Adamlık Bende Daha HASI YOK
Yahu Tavuk Pazarının Orada Carşıya Giriş Var Cantacılar Orda Deri Canta Mont Felan Yanlış Anladın Ayriyeten Kalıp Bende Adamlık Bende Daha HASI YOK
Onur Saka Üye Konu Sahibi Gel Arkadaşım Yapım Seni Profilim Acılsın --------------- Ekleme --------------- __chomper__' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Burakcım --------------- Ekleme ---------------
Gel Arkadaşım Yapım Seni Profilim Acılsın --------------- Ekleme --------------- __chomper__' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Burakcım --------------- Ekleme ---------------
futbol123 Üye tempestshine' Alıntı: Hasan'ın smileyi Genişletmek için tıkla ... aferin sana 2 senelik konuyu hortlatmışsın.
tempestshine' Alıntı: Hasan'ın smileyi Genişletmek için tıkla ... aferin sana 2 senelik konuyu hortlatmışsın.