KayraBey Üye -Akıncı' Alıntı: yurtdışı olursa s4 türkiyeden alırsam note2 ya da lumia serisinden abi Genişletmek için tıkla ... Bir ben alamadım zaten note2
-Akıncı' Alıntı: yurtdışı olursa s4 türkiyeden alırsam note2 ya da lumia serisinden abi Genişletmek için tıkla ... Bir ben alamadım zaten note2
KayraBey Üye Kabız Civciv' Alıntı: Ben hala 5800 Genişletmek için tıkla ... Sen????? Yürekli ol doğru konuş
Oğuzhan Üye Konu Sahibi Tahir' Alıntı: Sen????? Yürekli ol doğru konuş Genişletmek için tıkla ... Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Tahir' Alıntı: Sen????? Yürekli ol doğru konuş Genişletmek için tıkla ... Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
KayraBey Üye Kabız Civciv' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Yazık ya
Kabız Civciv' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Yazık ya
Oğuzhan Üye Konu Sahibi Tahir' Alıntı: Yazık ya Genişletmek için tıkla ... Durma dusene bir tane de sen vur
KayraBey Üye Kabız Civciv' Alıntı: Atin tamam ben bakmiyorum Genişletmek için tıkla ... Korkma acimicak
Astrosman Üye Tahir' Alıntı: Ama Oğuz hazır düşmüş yerde yatıyor.bi tane tekme atsak fena mı [/QUOT adit pardon edit Genişletmek için tıkla ...
Tahir' Alıntı: Ama Oğuz hazır düşmüş yerde yatıyor.bi tane tekme atsak fena mı [/QUOT adit pardon edit Genişletmek için tıkla ...