Canım yanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yumurta kabuğu

yumurta kabuğu

Üye
    Konu Sahibi
Canım yanıyor
merhaba arkadaşlar. dün anneme kabartma tozu almak için markete gittim. annem tatlı yapacağını ve tatlı konuşacağımızı söyledi. mutlu olmuştum. içimde bir sevinş yumağı oluşmuştu. markete gittim kabartma tozunu raftan alıp kasaya geldim. kasiyer hoşgeldiniz dedi. ben tabİÎ kalp atışlarımı hissetmekten reaksiyon gösteremeden kasiyere karbanot tozunun fiyatını ödedim. arkamda bekleyen müşteri çabuk olmamı söyledi. ben cevap veremedim. yüzüne bir kere bakıp kafamı çevirdim. kasiyer ise işlemleri yapıyoruz beyfendi acele yok dedi. kasiyer beni korumuştu. hayatımda ilk defa biri beni savunmuştu. o anda karışık duygular içine girmiştim. heyecandan para üstünü almadan oradan uzaklaştım. eve dönerken mahallenin yaramaz çocuklarını gördüm. yüzlerine bakıp yanlarından geçerken beni durdurdular. bana nasılsın dediler. adeta hayatımın değiştiğini hissetmeye başladım. herkes benimle ilgileniyor hal hatır soruyordu. bana senden hoşlanan bir kız olduğunu ve benimle buluşmak istediğini söylediler. heyecandan elimdeki poşeti düşürdüm. başım döndü ve arkadaşa tutundum. sonra beni bir kafeye götürdüler. kızı gösterip, "işte o kız. seni bekliyor. göster kendini" vb. laflar söylediler. özgüvenim yoktu. duraksadım. derin bir nefes alıp kıza doğru ilerlemeye başladım. kızın yanına oturdum. sustum. bana "hayırdır" dedi. heyecandan kilitlenip kalmaktan korkuyordum. öyle de oldu ve kilitlenip kaldım bir daha sordu. "neden masama oturdunuz" dedi. cevap veremiyordum. sonra "kalkıp gider misiniz" dedi. hâlâ öylece duruyordum (kız güzeldi). kızdan hoşlanmıştım adeta. bana sizi tanımıyorum dedi. kandırılmış, aldatılmış hissettim kendimi. mahallenin yaramazları beni tuzağa düşürmüşlerdi. bir baktım kız önündeki sıcak çayı göğsüme doğru fırlattı. büyük bir çığlık attım. canım öyle yanıyordu ki. cehennem ateşinde gibiydim. arkadaşlar gögsümde iz oluştu. çok büyük bir sızı var. sizce ne yapmalıyım? annemin sütçü hikmet abinin getirdiği sütten yaptığı yoğurdu göğsüme sürdüm. sizce bir faydası olur mu? önerilerinizi bekliyorum.

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
kız önündeki sıcak çayı göğsüme doğru fırlattı. büyük bir çığlık attım. canım öyle yanıyordu ki. cehennem ateşinde gibiydim. arkadaşlar gögsümde iz oluştu. çok büyük bir sızı var. sizce ne yapmalıyım? annemin sütçü hikmet abinin getirdiği sütten yaptığı yoğurdu göğsüme sürdüm. sizce bir faydası olur mu? önerilerinizi bekliyorum.

sadece burayı yazsan yeterliymiş :D crazyjack nerde ya onunkiler komedi oluyordu

OğuzcanAbi

Üye
yoğurdun faydası olmaz sen oraya acı biber sür yanıkalra iyi gelir:ehe

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bu bölüme sırf senin için giriom çok alıştım sana yaw. Yanık konusuna glince git o kıza sor o sana derman olur.

One907

One907

Üye
yumurta kabuğu 1 crazyjack 2 soğan cücüğü 3 :D:D:D:D

ism@il 54

ism@il 54

Üye
crazyjack kim? kesin avatarı kadar çılgın hikayeleri vardır :).....crazy jack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...