Canım sıkkın :@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Canım sıkkın :@
Poff ...

DiaBLoS

Admin
Hayırlara gelsin kardeşim ..
Dua et bol bol . Geçer .

canım sıkkın:S:Spoffffffffffffffff

Mehmet

Emekli Yönetici
Hayırdır Enes birşeymi oldu

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sınıfı asla geçtirmeyecegini söyleyen hocaya , notlara , ders saatlerinin ve sınavların çok olmasına , kız için en yakın arkadaşım dediğim şahsın beni satmasina daha sayabilirim

DiaBLoS

Admin
O ne be Enes im .. Ne olmuş böyle ?
Daha ne kaldı ki . Hoca şakasına söylemiş olabilir mi ? Hangi dersin hocası bu şahıs ..?
Kız için seni satan adamın , yüzüne tükür okkalı bir tükür.. Gık derse , beni çağır . En fazla yarım dakika mı alır . Sonra resimlerini facebook da bizzat ben yayınlarım , büyük bir zevkle ...

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yok abi dediğimi dedim şey gibi bıraktım ortada orası ayrı 25 kişiden 23 kişi 0 aldı ... Ders teknik resim dersi ... Bizden profesyonel resim isteniyor ... Normal sınavı kitap açılarak yapılıyo çünkü 3 boyutlu nesneler falan var ... Bu hoca gıcık olduğu için böyle yaptı... Geçmem için 87 almam lazım müdüre falan da gittiler ama nafile

DiaBLoS

Admin
Yürü layn ..
88 al da sonra hocaya de ki , bu da sana kapak olsun dayı ..

boş ver canını sıkma olur böyle şeyler

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi 0.3 aldığım dersten 87 alabilmek çok zor olur bir ara çok öfkelendim vardı elimde bıçak kablo soyuyordum dedim ben seni de ... Ama irkildim dedim manyak msn Enes kendine gel aynı zamanda atölye dersine de giriyor Berke haklısın hiç önemli değil olur böyle şeyler herkesin başına gelir kimin başına gelmiş yahu

DiaBLoS

Admin
Pişmiş tavuğun başına gelmiş ..

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
O bari pişmiş de kurtulmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...