Canım sıkkın :@

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Canım sıkkın :@
Poff ...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Hayırlara gelsin kardeşim ..
Dua et bol bol . Geçer .

scorpion11

scorpion11

Üye
canım sıkkın:S:Spoffffffffffffffff

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hayırdır Enes birşeymi oldu

Salihyet

Salihyet

Üye
Kime ?

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sınıfı asla geçtirmeyecegini söyleyen hocaya , notlara , ders saatlerinin ve sınavların çok olmasına , kız için en yakın arkadaşım dediğim şahsın beni satmasina daha sayabilirim :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
O ne be Enes im .. Ne olmuş böyle ?
Daha ne kaldı ki . Hoca şakasına söylemiş olabilir mi ? Hangi dersin hocası bu şahıs ..?
Kız için seni satan adamın , yüzüne tükür okkalı bir tükür.. Gık derse , beni çağır . En fazla yarım dakika mı alır . Sonra resimlerini facebook da bizzat ben yayınlarım , büyük bir zevkle ...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yok abi dediğimi dedim şey gibi bıraktım ortada orası ayrı :ehe 25 kişiden 23 kişi 0 aldı ... Ders teknik resim dersi ... Bizden profesyonel resim isteniyor ... Normal sınavı kitap açılarak yapılıyo çünkü 3 boyutlu nesneler falan var ... Bu hoca gıcık olduğu için böyle yaptı... Geçmem için 87 almam lazım :ehe müdüre falan da gittiler ama nafile :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Yürü layn ..
88 al da sonra hocaya de ki , bu da sana kapak olsun dayı .. :)

futbol123

futbol123

Üye
boş ver canını sıkma olur böyle şeyler

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi 0.3 aldığım dersten 87 alabilmek çok zor olur :ehe bir ara çok öfkelendim vardı elimde bıçak kablo soyuyordum dedim ben seni de ... Ama irkildim dedim manyak msn Enes kendine gel :ehe aynı zamanda atölye dersine de giriyor :( Berke haklısın hiç önemli değil olur böyle şeyler herkesin başına gelir :ehe kimin başına gelmiş yahu :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Pişmiş tavuğun başına gelmiş .. :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:ehe O bari pişmiş de kurtulmuş :ehe

dinccine

Üye
Geçer..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt