Revengeful
Emekli Yönetici
Hee tamam doğruAtatürk heykelinden bahsetmiyorum ya fışkıye gibi bişey vardı ondan bahsediyorumTipler seçmece zaten
Kötü örnek olmaAnkara soğuk havası ile meşhurdur zatenHacettepede bir kız bulamadın mı kendine Sinemaya gidin cafelere gidin Hava da soğuk olduğu için iyice yanaşır sana Ankara'ya gelmişsin, sadece okul olarak düşünme burayı Ankara Kalesinin orası hariç her yerde gezebilirsin kızlarla Demirtepede, ulusta çok ilginç yerler var mesela..
ben balgat yurdunda kalıyorum abi çankaya- söğütözünde temiz buralarİsmail sen hangi yurtta kalıyon nerede ?
Gündüz gitben balgat yurdunda kalıyorum abi çankaya- söğütözünde temiz buralarYalnız okudukça merak ettim nasılmış diye mutlaka gündüz gitmem gerek
bende bi kale gibi biyere gittim ama altındağ belediyesinden hamamönüne geçip onun üstünde biyerdeydi
Yok geçem gün gittim temizAltındağa yıllar öne gitmiştim. Her yerde +18 film satıyorlardı yahuadamlar afişleri sokaklara koyuyorlardı durduk yere günaha sokuyorlardı hala öylemi bilmiyorum
Evet gündüz gittim temizdiAltındağa yıllar öne gitmiştim. Her yerde +18 film satıyorlardı yahuadamlar afişleri sokaklara koyuyorlardı durduk yere günaha sokuyorlardı hala öylemi bilmiyorum
Evet gündüz gittim temizdiçinçine gidelim mi abi beraber
Altındağın neresine gittin hacı sen? =PAltındağa yıllar öne gitmiştim. Her yerde +18 film satıyorlardı yahuadamlar afişleri sokaklara koyuyorlardı durduk yere günaha sokuyorlardı hala öylemi bilmiyorum
ne görcem gidince ordaGit de gör
Etrafına toplanabilirlerne görcem gidince ordawhatsapptan söyle dicem ama telefonum bozuk burdan söyle
ne görcem gidince ordawhatsapptan söyle dicem ama telefonum bozuk burdan söyle
ne toplancak etrafımdaEtrafına toplanabilirler
Burdan söyleyemem
söyle la nolcakBurdan söyleyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?