Canım sıkıldı yahu, pc'de oyun bile oynayamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Canım sıkıldı yahu, pc'de oyun bile oynayamıyorum
Arkadaşlar, nedenini bilmem ama ben aralıksız pc oyunu oynayan biriydim. Bu cuma günü itibari ile canım çok sıkılıyor. Pc oyunlarında bile eğlenemiyorum. Eğlenceli bir aktivite söyleyin yapayım.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
süpercan 'ı kur biliyorum çocuk oyunu (ve 10 dakkada bitti oyun) ama vakit geçirirsin biraz.

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Arkadaşlar, nedenini bilmem ama ben aralıksız pc oyunu oynayan biriydim. Bu cuma günü itibari ile canım çok sıkılıyor. Pc oyunlarında bile eğlenemiyorum. Eğlenceli bir aktivite söyleyin yapayım.

Aktivite olarak spor faaliyetlerine katılabilirsiniz. Tavla biliyorsanız, arkadaşlarınızla beyin sporu yapabilirsiniz. Satranç biliyorsanız, bu sporu yapabilirsiniz. Arkadaşlarınıza şah, mat yapmak kadar güzel bir duygu yoktur. Hem öğretici, hem de beyin geliştiricidir.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Kaç yaşındasın

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Yaşına göre aktiviteler önermek lazım :naughty:

'Patron

'Patron

Üye
Online oyunlar oyna. arkadaşlıkları kur.onlara küçük sürprizler yap.

----------Eklendi @ 01:47:02 ---------- Yazıldı @ 01:46:46 ----------

:d:

byilmazZ

byilmazZ

Üye
aç pes2011 i master lig (ana lig) kur, oyna oynayabildiğin kadar :D

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Sosyal Aktiviteler , Arkadaşlarının Yanında Olma , Eglenceli Programlar , Geziler Daha Bir Çok Şey Yapılabilir

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler arkadaşlar, dediklerinizi biraz uyguladım, sıkıntıım geçti. Bu arada yaşım 17,biri sormuş söyleyeyim dedim.

PureFood

PureFood

Üye
çok teşekkürler arkadaşlar, dediklerinizi biraz uyguladım, sıkıntıım geçti. Bu arada yaşım 17,biri sormuş söyleyeyim dedim.

Dostum sporla ilgin var mı ?
Basketbol en güzelidir. Bütün dış dünyayla bağlantını kesip ona odaklanıyorsun böyle bir duygu yok :)

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap

• Beğen
Tepkiler: -efşan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt