Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım sıkıldı yahu, pc'de oyun bile oynayamıyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dampierre
Üye
Konu Sahibi
Canım sıkıldı yahu, pc'de oyun bile oynayamıyorum
Arkadaşlar, nedenini bilmem ama ben aralıksız pc oyunu oynayan biriydim. Bu cuma günü itibari ile canım çok sıkılıyor. Pc oyunlarında bile eğlenemiyorum. Eğlenceli bir aktivite söyleyin yapayım.
ultrayer6
Üye
süpercan 'ı kur biliyorum çocuk oyunu (ve 10 dakkada bitti oyun) ama vakit geçirirsin biraz.
Arkadaşlar, nedenini bilmem ama ben aralıksız pc oyunu oynayan biriydim. Bu cuma günü itibari ile canım çok sıkılıyor. Pc oyunlarında bile eğlenemiyorum. Eğlenceli bir aktivite söyleyin yapayım.
Aktivite olarak spor faaliyetlerine katılabilirsiniz. Tavla biliyorsanız, arkadaşlarınızla beyin sporu yapabilirsiniz. Satranç biliyorsanız, bu sporu yapabilirsiniz. Arkadaşlarınıza şah, mat yapmak kadar güzel bir duygu yoktur. Hem öğretici, hem de beyin geliştiricidir.
n'alaka kardeşim (tabiri caizse) kıraysis gibi tam türkçe bir oyunu oynadıktan sonra türk yapımı oyunlara sempati duydum elden geçirdim türk oyunlarını.
EroL
Emekli Yönetici
Yaşına göre aktiviteler önermek lazım
'Patron
Üye
Online oyunlar oyna. arkadaşlıkları kur.onlara küçük sürprizler yap.