Uygulama Canım Sıkıldı :( Of Modern Combat 4 Of :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
    Konu Sahibi
Canım Sıkıldı :( Of Modern Combat 4 Of :(
Arkadaşlar Canım Sıkkın Modern Combat 4 Oynamak İstiyorum Elimde dosyaları herşeyi Mevcut Ama Ne Android Telefonum Var Nede Tabletim Var Canım Sıkılmıştı Bunu Çizdim Nasıl Olmuş :) somuru:

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve erdi_s

sexafon06

sexafon06

Üye
güzeL... ;)

PriZm

PriZm

Üye
:(:(

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Kardeşim benim yanlış anlama ama ınan bir oyun için değmez üzülmeye. Kusura bakma ama yaşın kaç bilmiyorum ama şu yaptığın resimleri görünce inan yakın olsak telefonu verirdim sana ne kadar oynarsan oyna :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
    Konu Sahibi
Şimdilik para biriktiriyorum 150:tl: var 319.90:tl: Tablet Alacam İnşallah En Fazla 2 Aya Kalmadan Alır oynarım :(

Kardeşim benim yanlış anlama ama ınan bir oyun için değmez üzülmeye. Kusura bakma ama yaşın kaç bilmiyorum ama şu yaptığın resimleri görünce inan yakın olsak telefonu verirdim sana ne kadar oynarsan oyna :)

Eyvallah Sağolasın Piskolojim Bozuldu Rüyalar Görüyorum Artık O Derece Bu Arada yaşım 16 saylır

Kerim.

Kerim.

Üye
:hmmm:|

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Üzme kendini bu kadar kardeşim :) Telefonuna temiz baktıysan eğer birkaç yere sor en iyi fiyat verene telefonunu satıp üzerine biraz daha para koy peşin fiyatına git en azından galaxy wonder al.Sonra paşa paşa androidin keyfini sür :)
Tabi şuan durumunda hiç olmayabilir,bilemiyorum ama asla hayal olarak görme bunu başarabilirsin.Sonuçta şu an kullandığın telefon çok ucuz birşey değil :)

juristokrat

juristokrat

Üye
altı üstü oyun abartma,kendini yıpratma.ben oynadım öyle aman aman birsey değil.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
    Konu Sahibi
Ne Biliyim Youtubede yüzlerce modern combat 4 ün oynarken videoları var Canım oynamak istiyor doğru biliyorum alt tarafı bir oyun ama gôrüncede dayanamıyor insan ama yazın çalışıp 1700 :tl: lik Telefon alacam bu telefon ne olur Allah bilir zaten şuan para biriktiriyorum 150:tl: var 300:tl: tablet Alacam Dayanamıyorum burama Kadar Geldi :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt