Canim Benim :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DaRKoRaNGe

Üye
    Konu Sahibi
Canim Benim :)
Ünlü diş hekimi Sam ve eşi 50. evlilik yıldönümlerini kutluyorlardı. Sam birden eşine bir soru sordu :

-"Sevgilim, bu elli yıl içinde beni hiç aldattın mı?"

-"O da nerden çıktı?" diye sinirlendi eşi, "cevabı öğrenmek istemezsin herhalde" dedi.

-"İsterim" dedi Sam. "Lütfen anlat."

-"Madem öğrenmek istiyorsun, evet, seni üç kez aldattım" diye cevap verdi eşi.

-"Kimlerdi bunlar?" diye sordu Sam.

-"İlki" diye anlatmaya başladı eşi "hani sen 30 yaşındaydın ve kendi kliniğini kurmak istiyordun da hiçbir banka sana kredi açmıyordu. Sonra bir banka müdürü eve geldi; hiçbir şey sormadan tüm kağıtları imzaladı ve sen en modern aletlerle kliniğini açabildin..."

-"Canım benim. Benim için kendini feda ettin demek. Benim sevgili karıcığım" dedi Sam. "Peki ikincisi?"

-" Hani 50 yaşında kalp krizi geçirmiştin ya, kritik bir by-pass ameliyatı olman gerekiyordu, hiçbir doktor o cesareti gösteremiyordu. Her an ölebilirdin. Dr. Halery onca yoldan kalktı geldi, ameliyatını yaptı. Sen hayata döndün" dedi eşi.

-"Ah benim sevgili karım. Hayatımı kurtarmak için kendini bir kez daha feda ettin, öyle mi? Peki üçüncü aldatışın?"

-"Hatırlıyor musun, yıllar önce diş hekimleri odası başkanı olmak istemiştin de 247 oy eksikti...

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
werilmisti ama saol

JunG

JunG

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
çok iyi yaa

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
yuhhhhhhhhh beeeeeeee 247 eheheheeehehe

abcde

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

crows

crows

Üye
hay maaşallah

S1FR3K1R1C1

Üye
<div class='quotetop'>(crazy_amigo06 &#064; Mar 2 2006, 04&#58;52 PM) [post=289252]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

slayer

Üye
ohaa

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
247..

b.Y_F.r.e.n.z.Y

Üye
<div class='quotetop'>(Cyber&#045;Warrior &#064; Mar 3 2006, 09&#58;47 AM) [post=289684]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(crazy_amigo06 &#064; Mar 2 2006, 04&#58;52 PM) [post=289252]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
[/b][/quote]
247 defa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...