Cani katil ve hamile sevgilisi yakalandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neslein

neslein

Üye
    Konu Sahibi
Cani katil ve hamile sevgilisi yakalandı
arkadaslar belki aranızda duyan olmustur ama duymayanlarla paylasmak istedim ben sok içinde kaldım ne biçim insanlık bu yaa

Yeni Bağlar Mahallesi Eti Caddesi Yeni Mekan Sitesi'nde Pazartesi günü ev sahibi Seniha Ö’yü 52 yerinden bıçaklayarak öldürüp, kızı A.Ö’ye de tecavüz ederek ilaç ve fare zehiri içirdiği iddia edilen cinayetten sabıkalı katil zanlısı Gülbey N.G ile 9 aylık hamile sevgilisi Sevgi K. İzmir’in Narlıdere ilçesinde polis ekiplerince yakalandı.
Yeni Bağlar Mahallesi Eti Caddesi Yeni Mekan Sitesi'nde meydana gelen olayda, Seniha Ö. (43) 52 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş, annesinin cesediyle 2 gün yaşayan lise öğrencisi A.Ö. (16) ise, kendisine hamile Sevgi K.'nın yardımıyla tecavüz ettiği iddia edilen katil tarafından ilaç ve fare zehiri içirilerek ölüme terk edilmişti. A.Ö. içtiği ilaçlar ve fare zehrini kusarak midesinden çıkarmayı başararak, ölmekten kurtulmuştu. Kirada oturduğu evi başkasına kiraya verip, bir hafta yanında konuk olduğu ev sahibi Seniha Ö.'yü, bu durumu öğrenmesiyle evden gitmeleri ve kiraladıkları evini de boşaltmalarını istemesi üzerine öldürdüğü iddiasıyla pazartesi gününden buyana aranan Gülbey N.G. (27) ile birlikte yaşadığı 9 aylık hamile olan
Sevgi K. (20), İzmir'in Narlıdere ilçesinde yakalandı. Gözaltına alınan ve 2 Aralık 1999 tarihinde kaçırarak evlendiği eşi Çiğdem G.'yi de boğarak öldürdükten sonra 5 yıl 8 ay hapis yatıp aftan yararlanarak tahliye edildiği öğrenilen Gülbey N.G. ile sevgilisi Sevgi K.'nın, sorgulanmak üzere Eskişehir'e getirilecekleri bildirildi.

leiche

leiche

Emekli Yönetici
ne insanlar war ya. wallahi aklım almıyor

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Sonunda yakalanabildi, yine aftan çıkıp bir cinayet işlemesse iyidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt