Candy Crush Saga v1.32.0 [Hileli - Sınırsız Can -Bedava APK İNDİR]

Sponsorlu Bağlantılar

servetoz32

servetoz32

Üye
    Konu Sahibi
Candy Crush Saga v1.32.0 [Hileli - Sınırsız Can -Bedava APK İNDİR]
Candy Crush Saga v1.32.0 Mod (Sınırsız Can / Ay Struck / Ücretsiz Switch / Lolipop Hammer)
Gereksinimler: 2.2 +
Genel Bakış: yalnız bu nefis tatlı destan üzerinde al ya da kim en yüksek puanı almak görmek için arkadaşları ile oynamak!

Bu lezzetli ve bağımlılık bulmaca macera fazla 100 seviyeleri üzerinden geçmek ve yolunuzu maç. Hiç tatlı bir oyun değil mi?

Candy Crush Saga oynamak için tamamen ücretsiz ama böyle ekstra hamle veya hayatlarında gibi oyunda bazı öğeleri ödeme gerektirir unutmayın. Eğer açmak-off ödeme özelliği Cihazınızın ayarlarında in-app alımları devre dışı bırakarak.

Süper hit oyunu Candy Crush Saga şimdi Android telefonlar ve tablet için kullanılabilir!

-------------------------------
Şeker dolu bir dünya ile kendi epik macera Tiffi ve Bay Toffee katılın.

Yalnız bu nefis tatlı destan almak ya da kim en yüksek puanı almak görmek için arkadaşları ile oynamak!
-------------------------------
Candy Crush Saga özellikleri:
Daha fazla aç bırakacaktır ★ Lezzetli grafik
★ Kolay ve eğlenceli oynamak için, ancak bir sorun tam master
★ 100'den fazla tatlı seviyeleri
★ siz ve arkadaşlarınız için Liderler
Seviyeleri tamamlayarak kilidini ★ kalemler
★ Hidroforlar ve bu zorlu düzeyleri ile yardımcı olmak için takılar
Facebook sürümü ile ★ Kesintisiz senkronizasyon

Neler Yeni
Peki sen ne biliyorsun? Yeni bir Şeker Crush Saga sürümü büyük yeni özellikler ve çevresinde tatlı destan yolculuğunuza devam yardımcı olmak için yeni seviyeleri bol geldi! Bu sizin için iyiyse, bize, karşıdan güncelleme ve Oranı unutmayın!
Biz Candy Crush Saga oynamaya devam ediyor ve sürekli desteği, geri bildirim ve fikirler için teşekkür etmek istiyorum seviyorum!
Candy Crush Saga 1.32.0 Hack (Sınırsız Lives / Ay Struck / Ücretsiz Switch / Lolipop Hammer)

Daha Fazla Bilgi:

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

servetoz32

servetoz32

Üye
    Konu Sahibi
lg g2 denendi

xmustx

xmustx

Üye
Teşekkürler :)

servetoz32

servetoz32

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
Bunun 1.32 olan sürümün sonuna kadar geldik bunun devamı hakkında bilginiz var mı :)

Emip

Emip

Üye
:tşk:

0MG90

0MG90

Üye
Teşekkürler, deneyelim

memolim83

memolim83

Üye
linklere basiyorum baska bisey download ediyor 4 mb mobogenie diye

gkhan38

gkhan38

Üye
Teşekkürler

bestercan

Üye
linklere basiyorum baska bisey download ediyor 4 mb mobogenie diye
Linkleri başka tarayıcıda açmayı dene. Mobo denilen zıkkımın kökü her nanede çıkıyor. Yapanın Allah belasını versin

memolim83

memolim83

Üye
Hallettim tesekkurler

reskar

reskar

Üye
Teşekkürler