MrFinito Üye Konu Sahibi pusatt' Alıntı: Bu facebook a baglanma olmuyor konu açıyonuz yarım bari sonunu getirin Genişletmek için tıkla ... Belki olur diye bir çözüm paylaştım fb ile kullanacaksan hile yapmayacaksın demekki.
pusatt' Alıntı: Bu facebook a baglanma olmuyor konu açıyonuz yarım bari sonunu getirin Genişletmek için tıkla ... Belki olur diye bir çözüm paylaştım fb ile kullanacaksan hile yapmayacaksın demekki.
Anil-D Üye ben hıleyı yukledım grmyor olsun adam boyle bulmuş napalım illa adamın boynuna sarılıp bul bulmu diyım
ben hıleyı yukledım grmyor olsun adam boyle bulmuş napalım illa adamın boynuna sarılıp bul bulmu diyım
pusatt Üye Yok kardeşim sadece bir baglaniyo diyor biri olmuyo diyo baglaniyosa biri soylesin veya bu baglanmiyo desin
Yok kardeşim sadece bir baglaniyo diyor biri olmuyo diyo baglaniyosa biri soylesin veya bu baglanmiyo desin
sewry Üye MrFinito' Alıntı: bozuk mu? inen dosya ismi değişiyor bazen uzantısının apk olduğunu tekrar kontrol eder misin? tekrar bakıyım bozuksa tekrar upload ederim. tekrar indirdim hem bluestacks'da hem de sensation'da sorunsuz açıldı. Genişletmek için tıkla ... indirdiğim dosya adı "CCU5-signed.apk" yaparsan cok memnun kalırım oyunu sevıyorum fakat hamleler hep bır bolumde tıkıyor ınsanı ve sıkıyor..
MrFinito' Alıntı: bozuk mu? inen dosya ismi değişiyor bazen uzantısının apk olduğunu tekrar kontrol eder misin? tekrar bakıyım bozuksa tekrar upload ederim. tekrar indirdim hem bluestacks'da hem de sensation'da sorunsuz açıldı. Genişletmek için tıkla ... indirdiğim dosya adı "CCU5-signed.apk" yaparsan cok memnun kalırım oyunu sevıyorum fakat hamleler hep bır bolumde tıkıyor ınsanı ve sıkıyor..
arzemm Üye kolay gelsin.ben lvl 65 teyim telefonum servise gitti oyunu silmiştim.muhtemelen face le bağlandığımfa orj. oyun 65 ten başlıcak.ama başlamazsa bu apky indirip 65 e gelincede normal hilesiz oynama şansım varmı...........................
kolay gelsin.ben lvl 65 teyim telefonum servise gitti oyunu silmiştim.muhtemelen face le bağlandığımfa orj. oyun 65 ten başlıcak.ama başlamazsa bu apky indirip 65 e gelincede normal hilesiz oynama şansım varmı...........................