MrFinito
Üye
-
Konu Sahibi
-
Teşekkürler
Teşekkürler
Dün 80-100-200 hamleli olanını ve son sürüm olan 1.15.1 sürümünü sadece bu forumda paylaşmak istemiştim. Ama nedense moderatörden onay çıkmamıştı. Aslında bunu da bekliyordum. Ama şimdi bu konuyu görünce biraz şaşırdım. Hatta hileli uygulamayı facebook a nasıl bağlayacağınızı da anlatmıştım. Şimdi facebooka bağlanmayan candy crash ne işe yarayacak merak içindeyim. Yada bitanesi çıkar kısaca anlatır. Böylece yarım yamalak konular tamamlanır. Paylaşımı yapandan yinede allah razı olsun. Benim lafım neyin reddedildiği yada neyin kabul edildiği gerçektan biliniyor mu? Bide ufak bir not; 150 hamleli olanla çok abartılı puanlar çıkıyor. Hava atmak isteyenlerin açık vermesi muhtemel. Tabi faceeboka bağlanabilirseniz.
s4 e yüklemeye çalıştım fakat olmadı kardeşim dosya bozuk
Normali gibi bağlanıyor facebook'a. Konu düzeninden dolayı reddedilmiş olabilir.
Düzen konusunda bir sikinti olmadigindan emin olabilirsiniz. Ayrica dosya isminden ve surumunden paylastiginiz apk yi biliyorum. Daha önceden cepten face baglanan biri bu apk ile direkt face baglanamaz. Ilkkez baglanacaklar icin sorun olmaz. Neyse benim elestirim size degildi. Paylasim icin tekrar Teşekkürler.
Bende bu akşam paylaşacaktım, neyse nasip
Paylaşım için teşekkür
Facebook a bağlanmiyor bi işe yaramaz ki
Facebook sorunu cözülmeden bi ise yaramazki. Bu sorunu ortadan kaldirin once.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?