trepcan Üye oguone' Alıntı: LUmia 820 Windows 10 m 9. Yapı Candy Crush soda cihazla uyumlu değil diyor Genişletmek için tıkla ... Aynı mesajı bendede veriyor. 1520de
oguone' Alıntı: LUmia 820 Windows 10 m 9. Yapı Candy Crush soda cihazla uyumlu değil diyor Genişletmek için tıkla ... Aynı mesajı bendede veriyor. 1520de
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi oguone' Alıntı: LUmia 820 Windows 10 m 9. Yapı Candy Crush soda cihazla uyumlu değil diyor Genişletmek için tıkla ... Windows 10 Mobile'de şu an indirilemiyor, sadece Windows 10 PC'de iniyor. Yakında inmeye başlar.
oguone' Alıntı: LUmia 820 Windows 10 m 9. Yapı Candy Crush soda cihazla uyumlu değil diyor Genişletmek için tıkla ... Windows 10 Mobile'de şu an indirilemiyor, sadece Windows 10 PC'de iniyor. Yakında inmeye başlar.
GianniInfantino Üye Abi buraya yazmasaydınız konusunu açacaktım, feedback programıyla yazmıştım baya da oy almıştı. Mail gelmiş yayınlandı diye, bir mutlu oldum bak şimdi
Abi buraya yazmasaydınız konusunu açacaktım, feedback programıyla yazmıştım baya da oy almıştı. Mail gelmiş yayınlandı diye, bir mutlu oldum bak şimdi