Haber Candy Crush Saga Oyunu Mağaza'da!

lazye

Üye
Ben size kesinlikle katiliyorum ayni kanaatteyim ...

Emre

Üye

Son düzenleme:
Oyunu indirip verdim küsküyü 2 senedir wpyi takmayan firmaya 1 yıldız bile fazla.
Pastry Paradise akar ağa

Tepkiler: dücane, narnia16, OnurYurdakul ve 1 kişi daha
Bırak 830'u 625te bile donmuyor

iş yerinden arkadaşa 1320 önerdiğim ve aldırttığım zaman "candy crush'ı da yüklesene" diye telefonu bana verdiğinde ve benim olumsuz cevabıma karşın aldığı üzüntüyü hatırlıyorum ve bir de az önce uygulamanın linkini atıp "indir hadi oyna artık telefonunda da" dediğimde aldığı sevinci karşılaştırıyorum da... oyun moyun, bunu sevenler için önemli bir adım

Tepkiler: Esendağlı ve emz

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bırak 830'u 625te bile donmuyor
Kasma ayrı bir olay. Demek istediğim oyun Snapdragon 800'lü Cihazda oynadığım kalitede oynanabiliyor. Demem o ki oyun ciddi anlamda optimize edilmiş. Ayrıca bir 30-40 dakika kadar test ettim facebook bağlıyken hiç ısınma olmadı. Ayrıca batarya tüketimi de çok iyi.

Diğer cihaz kullanıcılarında durum ne bilmiyorum akşama Lumia 925'te de test edicem bakalım.

Yani demek istediğim 625te sorunsuz ısınma neyin hiç bir şey yok

pissed26

Üye
gereksiz bulduğum ama markette olması gerektiğine inandığım bir oyundu gelmesi sevindirici

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Oyun sadece Windows Phone 8.1 içindi. Yeni gelen güncelleme ile Windows Phone 8 desteği de kazandı.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Phone 8 cihaz mı kaldı?
Hâlâ güncellemeyen çok. Mesela Swarm uygulaması sadece Windows Phone 8.1 için ve Windows Phone 8 kullananlar Foursquare uygulamasına, Swarm hâlâ yok diye yorum yapıyorlar.

Son düzenleme:

papakudioflu

Emekli Yönetici
maalesef kalmış daha geçen bi tanıdıkta vardı lumia, vay lumia mı kullanıyon filan diye elime aldım ki 8.0!!! dedim bu ne?! niye güncellemiyorsun dedim, anlamam ki ben diyo

Hâlâ güncellemeyen çok. Mesela Swarm uygulaması sadece Windows Phone 8.1 için ve Windows Phone 8 kullananlar Foursquare uygulamasına, Swarm hâlâ yok diye yorum yapıyorlar.

Ben de işte tam bu yüzden dedim. Bu oyun sayesinde bir çok bilmeyen telefonu güncellemeyi öğrenir

Tepkiler: Serhan
konuyu hortlatmış gibi olacağım ama aynı yapımın başa oyununu birebir olarak windows phone versiyonunu yapmışlar

Tepkiler: Aybin.Kilic
konuyu hortlatmış gibi olacağım ama aynı yapımın başa oyununu birebir olarak windows phone versiyonunu yapmışlar
Bide ücretli mi?!!! Peh Pastry Paradise her türlü akar

Tepkiler: Murat Alper

saynesim

Üye
710 seviyeyi bitirdim devamı yok güncelleme gelsede biraz daha ilerlesek
Güncellensin artık

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Candy Crush Soda Saga da Mağaza'da

oguone

Üye