Haber Candy Crush Saga mı Geliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Candy Crush Saga mı Geliyor?
Videoda görüleceği üzere Nokia Lumia 625 üzerinde oynanıyor. Videonun altına da yavaş çünkü henüz beta diye bildirilmiş.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: GianniInfantino

emz

emz

Üye
Beni pek ilgilendirmiyor ama sistem açısından iyi olur. Bunlar da oyunda çevirdi iyice. Bir karar versinler artık :|

luckysleven

luckysleven

Üye
Mantik su herhalde , bir uygulama yapalim yada oyun portlayalim sonuna beta yazalim sorunlu olursa daha beta asamasinda deriz.. Neden final yapmadiniz derlerse sistem daha oturmadi deriz.. Nasil olsa wp kullanicisi ne verilse yemek zorunda cunku daha sistemleri beta : )

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Dede, lazye ve 4 diğerleri
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Bu kadar yakınlaştıysa gelir herhalde artık ama maalesef hala official Snapchat ve Düzgün bir Instagramımız yok. Yine de bu sistem için güzel haberler bunlar

Emre

Üye
inşallah Gelir Gta 3. Real Racing 3. NFS Most Wanted. BİA3. Dead Trigger 2. Bu Oyunlarda Gelirse Sistem Baya Gelişir :)

• Beğen
Tepkiler: skynet, Dede, lazye ve 1 kişi daha
byibo

byibo

Üye
büyük ihtimal gelicek gelmesin diyemeyiz ama keşke en başından gelseydi bu kadar geç kalınmasaydı

Rainesto

Rainesto

Üye
Gelsin bayan kullanıcılara telefon satmak daha kolay olur :Asdasd :sirit:

• Beğen
Tepkiler: luckysleven ve PureFood
dakamon

dakamon

Üye
Bence bi tane developer direk portlamış. Yani kodları alıp windows diliyle yazmış olabilir. Pek betaymış gibi gelmedi.

Tolga-GnL

Tolga-GnL

Üye
Android de oynadığım bir çok oyunu windows phonede ücretli olara oynuyorsun bu candy gelirse bunuda ücretli yaparlar kesin

smltrl

Üye
Candy crush mı kaldı

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Rainesto
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Android de oynadığım bir çok oyunu windows phonede ücretli olara oynuyorsun bu candy gelirse bunuda ücretli yaparlar kesin
O kadar da değil. Tek tük deseniz daha uygun olurdu. Ayrıca oyun içinde çoğu oyundaki gibi satın alım var.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Bu saatten sonra önemi kalmadı... Oyuncu sayısı azaldı belki biraz kazanırım derdine girdiler

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Neyi kazanacaklar oyunu microsoft mu getirtiyor

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Neyi kazanacaklar oyunu microsoft mu getirtiyor

Buradan microsoft sonucunu nasıl çıkardın merak ediyorum... Ben king den bahsediyorum biraz teknoloji haberleri dd okusan borsaya açıldıktan sonra hisse senetlerinin taban yaptığını ve aylık kullanıcı sayısının azaldığını bilirdin.

Serhan

Serhan

Üye
:eller:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Millet Candy Crash oynamaktan bıktı, hatta kustu. Bu aşamadan sonra gelse ne olur? Çok komik ya. :) Ayrıca mağazada benzeri oyunlar var. Eşim oynuyor oradan biliyorum. :) Eşime söylesem candy crash gelmiş yükle. Amaan gerek yok diyeceği kesin.

Emre

Üye
Video Kaldırmışlar
@Sensation

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye

Üst Alt