orhanblt
Üye
Üzerinde çalışıyorum bugün yarın hazır olur.tamamdır facebook kaldırdım oldu, ben sadece oyunu kaldırıyordum
son surum için sadece hamle hilesi yapabilirmisin
Üzerinde çalışıyorum bugün yarın hazır olur.tamamdır facebook kaldırdım oldu, ben sadece oyunu kaldırıyordum
son surum için sadece hamle hilesi yapabilirmisin
Üzerinde çalışıyorum bugün yarın hazır olur.

Sadece Hamle hileli 1.26.0 (Güncel Sürüm) 1. mesaja eklenmiştir.

Normal bölümler 80, Baykuş 60kac hamle yaptın![]()
Normal bölümler 80, Baykuş 60

Devamlılık açısından böyle yaptım. Önceki sürümlerde böyleydi.

Hepsini baştan değiştirmek pek mümkün olmaz. Ama kaçıncı bölümdeysen sonrakilerini kaç hamle olmasını itiyorsan söyle müsait olunca yapıyım.

Yaklaşık 200 level dosyasını tek tek editlemekten bahsediyorsun. Bunun için söz veremem. Ama dediğim gibi müasit olunca yapmaya çalışırım. Peki kaç hamle olsun.350 sonrası için yapabilirsen sevinirim![]()
Yaklaşık 200 level dosyasını tek tek editlemekten bahsediyorsun. Bunun için söz veremem. Ama dediğim gibi müasit olunca yapmaya çalışırım. Peki kaç hamle olsun.

Eski sürümlerde 9999 can olarak hazırlıyordum. Arkadaşlar telefona bakanlar 9999 canı görünce kıllanıyor deyince bende orjinal 5 can olarak hazırlamaya karar verdim. Ayrıca oynaya oynaya anlayacaksınız ki verdiğim apk sayasinde 1 canla geçemeyeceğiniz bölüm yok.ellerine sağlık, 1.26 fu ll hile olanı indirdim sadece hamle var can yok ama benim için sıkıntı değil
80hamle ile baya ilerledim 1aydır oynuyorum 80.leveldeydim iyi oldu sildim baştan kurdum
saati 3saat ileri alıp oyuna giriyorum bakıyorum 5can var çıkıp eski haline getiriyorum canla bi sıkıntım yok tabi uğraştırıyo ama çok oynamadığım için yetiyo
neyse tekrar ellerine sağlık çok güzel bir konu![]()