Candy Crush Modlu Güncel Sürüm(1.34.1)

Sponsorlu Bağlantılar

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: yaren_dede

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Sadece Hamle hileli 1.26.0 (Güncel Sürüm) 1. mesaja eklenmiştir.

• Beğen
orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Devamlılık açısından böyle yaptım. Önceki sürümlerde böyleydi.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Güzel oyun

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: orhanblt
ayhan140

ayhan140

Üye
:tşk:

• Beğen
orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Hepsini baştan değiştirmek pek mümkün olmaz. Ama kaçıncı bölümdeysen sonrakilerini kaç hamle olmasını itiyorsan söyle müsait olunca yapıyım.

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Hepsini baştan değiştirmek pek mümkün olmaz. Ama kaçıncı bölümdeysen sonrakilerini kaç hamle olmasını itiyorsan söyle müsait olunca yapıyım.

350 sonrası için yapabilirsen sevinirim :)

sercan42_

Üye
Nefret ediyorum bu oyundan ama yinede emeğe saygı teşekkürler

• Beğen
orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
350 sonrası için yapabilirsen sevinirim :)
Yaklaşık 200 level dosyasını tek tek editlemekten bahsediyorsun. Bunun için söz veremem. Ama dediğim gibi müasit olunca yapmaya çalışırım. Peki kaç hamle olsun.

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Yaklaşık 200 level dosyasını tek tek editlemekten bahsediyorsun. Bunun için söz veremem. Ama dediğim gibi müasit olunca yapmaya çalışırım. Peki kaç hamle olsun.

sıkıntılı işmiş dostum neyse boşver ben bir-iki dakikalık iş sanmıştım sağol ilgilendiğin için :)

• Beğen

badb0y06

Üye
ellerine sağlık, 1.26 full hile olanı indirdim sadece hamle var can yok ama benim için sıkıntı değil

80hamle ile baya ilerledim 1aydır oynuyorum 80.leveldeydim iyi oldu sildim baştan kurdum

saati 3saat ileri alıp oyuna giriyorum bakıyorum 5can var çıkıp eski haline getiriyorum canla bi sıkıntım yok tabi uğraştırıyo ama çok oynamadığım için yetiyo

neyse tekrar ellerine sağlık çok güzel bir konu :)

• Beğen
orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Eski
ellerine sağlık, 1.26 fu ll hile olanı indirdim sadece hamle var can yok ama benim için sıkıntı değil

80hamle ile baya ilerledim 1aydır oynuyorum 80.leveldeydim iyi oldu sildim baştan kurdum

saati 3saat ileri alıp oyuna giriyorum bakıyorum 5can var çıkıp eski haline getiriyorum canla bi sıkıntım yok tabi uğraştırıyo ama çok oynamadığım için yetiyo

neyse tekrar ellerine sağlık çok güzel bir konu :)
Eski sürümlerde 9999 can olarak hazırlıyordum. Arkadaşlar telefona bakanlar 9999 canı görünce kıllanıyor deyince bende orjinal 5 can olarak hazırlamaya karar verdim. Ayrıca oynaya oynaya anlayacaksınız ki verdiğim apk sayasinde 1 canla geçemeyeceğiniz bölüm yok.
Bir diğer husus 500. bölüme gelene kadar 1.23.0 9999 can full hileli sürümü kullanabilirsiniz. Sürümlerin birbirinden farkı sadece yeni bölümlerin eklenmesidir.
Ha illa bu sürümü kullanacaksan saati bozma. Ayarlar-uygulama yöneticisi-c.crush-tüm verileri sil de. sonra oyuna gir face tekrar bağlan 5 can hazır.

Son düzenleme:

badb0y06

Üye
şimdi facebook yok sildim, dediğin gibi 80hamle ile oynadım baya bölüm, internet gerekiyormu facebooka bağlanmak için tüm verileri silince geçtiğim bölümler gitmezmi 1.levelden başlar diye biliyorum

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Oyunun facebooka baglaman gerekli. Oyunu siler tekrar yuklersen enson face baglandigi yerden devam eder. Ayni sekilde verileri sifirlamak da face bastan kurmak anlamina gelir. Face bagli degilse. Dokunma

aga27

Üye
1,25 yukledim bolum 530 1,26 yukledim bolum gene 530 nasil oluyor bu iş anlamadim yardim lutfen

Üst Alt