Candy Crush Modlu Güncel Sürüm(1.34.1)

Sponsorlu Bağlantılar

caca41

caca41

Üye
Dostum bu hamleler cok fazla ya ucuk rekorlar aliyo.Dusurme gibi bi ihtimal yok mu 30a falan

caca41

caca41

Üye
30 mu o.O
ilerde zaten sana 50 hamle veren bölümler var

Baykuslu bolumde hep az veriyo 60ta cok fazla geliyo baykus surekli patliyo falan haliyle asiri puan getiriyo hileyi kullanalim da arkadaslar ttarafindan da damga yemiyelim :D

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Bazı arkadaşlarda puan rekoru için 500 hamle falan istiyordu. :) Eğere genel talep buysa bundan sonraki sürümlerde hamle sayısını düşürürüz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: UpOneTR

canadama

Üye
Sanırım sorun bende baykuşlu bölümde hamle vermiyor

caca41

caca41

Üye
Bazı arkadaşlarda puan rekoru için 500 hamle falan istiyordu. :) Eğere genel talep buysa bundan sonraki sürümlerde hamle sayısını düşürürüz.
Cok sevinirm dostum :) ya da mesela baykusun enerji dolumu normal seviyeye getirilip yine 50de de kalabilirim o baykus cok puan getiriyo :)

serkaN70

Üye
Konu sürekli güncel olsun lütfen, yeni sürüm çıkmış hamle ve baykuş hileli olarak sunarmısınız?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: orhanblt
orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Yeni sürüme bugün bakma fırsatım oldu. Normal bölümlerde yeni birşey yok. Yalnız 25 tane baykuş bölümü eklenmiş. Onları halleder eklerim. Yalnız ne şekilde editlemem gerek o konuda kararsızım. Bundan sonraki normal bölümlerin hamle sayısında oynama yapmadan sadece şeker sayısını 4 e düşürüp bomba patlama süresini 99 yapmayı düşünüyorum. Baykuştada tahteravallideyken hamle sayısı şuan hilelide 2. Bu yüzden 2 hamlede ortada bomba patlıyor. Bombadan sonra da 5 hamle sonra tahteravalli tekrar kuruluyor. Sonraki 5 hamle sayısını 20-30 yaparsam ortada bomba patlaması anca 1-2 defa olacağından hem baykuşun devrilme derdi olmaz hemde fazla puan almazsınız.

• Beğen
Tepkiler: serkaN70

serkaN70

Üye
Kötü niyetli söylememiştim, şu şekerler bizi paranoyak yaptı bağımlı olduk kusuruma bakmayın yeni sürümde sadece baykuş açılmış yeni bölümler hala yok deli etti oyun bizi yaw :D

orhanblt

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Kötü niyetli söylememiştim, şu şekerler bizi paranoyak yaptı bağımlı olduk kusuruma bakmayın yeni sürümde sadece baykuş açılmış yeni bölümler hala yok deli etti oyun bizi yaw :D
Estfllah, Kötü niyetli anlaşılacak bir durum yok. İyi eğlenceler,Güncel sürüm 1.26.0 ilk mesaja eklenmiştir.

akman255

akman255

Üye
Çok tşk ederim acayip işime yaradı süper :D

• Beğen
Tepkiler: orhanblt
thanhcte

thanhcte

Üye
help mod 1.26.0 9999 life + boom 99 can hilesiz
send inbox thanks so much

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Facebook baglantisi yapilabiliyormu 1.26 modlu surumde

Abdullahsnd

Üye
deneyen varmi cunku son surumde baglanmiyor krallik yalan oluyor :)
Bir sıkıntı yok. face bağlanıyor ve gayet de iyi çalışıyor. Gözden kaçırdığınız birşey olmalı. 1. mesajı tekrardan gözden geçirin isterseniz. Özellikle verileri ile beraber kaldırmak ve face i kaldırmak önemli sanırım.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Bir sıkıntı yok. face bağlanıyor ve gayet de iyi çalışıyor. Gözden kaçırdığınız birşey olmalı. 1. mesajı tekrardan gözden geçirin isterseniz. Özellikle verileri ile beraber kaldırmak ve face i kaldırmak önemli sanırım.

tamamdır facebook kaldırdım oldu, ben sadece oyunu kaldırıyordum :)
1. Mesajdaki talimatlar harfiyen uygulanirsa face baglanir.

son surum için sadece hamle hilesi yapabilirmisin

Üst Alt