Candy Crush Modlu Güncel Sürüm(1.34.1)

Şu oyunu hilesiz bitirene arabami veririm o kadar berbat bi oyun. 410-425 level arasını 400 hamleli modda bitiremedim. Hortumlar çıkıyor bütün oyununu berbat ediyor. İnsanı zorla hile yapmaya teşvik ediyorlar 45 hamleyle gel bu bölümleri geç.

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
neyaptın be usta okadar da değil. ben 400-440 arası sadece 425 de hile yapmak zorunda kaldım. toplamda da yaptığım hile sayısı 15 İ geçmez.

Orhan abi verdiğin bütün linkleri indirdim hepsi de yüklenemedi hatası veriyor sebebi nedir acaba?

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Orhan abi verdiğin bütün linkleri indirdim hepsi de yüklenemedi hatası veriyor sebebi nedir acaba?
1.15.0 ve 1.16.0 kurulması gerek. sonrası için anlamanın tek yolu kurulmayan telefonu incelemek olur. bende böyle bir sorun olmadığından çözümü de bulamıyorum. 158. msj ı incele istersen.

neyaptın be usta okadar da değil. ben 400-440 arası sadece 425 de hile yapmak zorunda kaldım. toplamda da yaptığım hile sayısı 15 İ geçmez.

Yani o kadar bölümü hilesiz 45 hamleyle gectin öylemi. Ben inanamadım ya neyse

Yeni Sürüm ne zaman gelecek bir bilginiz var mi arkadaslar?

1.18 sürümü 440 level sadece yeni güncelleme 1.19 ne zman gelir bir bilgisi olan var mı arkadaslar?

Candy crush saga 1.19.0 mod

Güle güle kullanın. Yukarıda anlattığım şekilde yükleme yapabilirsiniz.

emreli01

Üye
Benim cand oyunu nda dört yüz küsür ler deyim hileli olanı indirdigimde face bağlanmiyordu normal oynaniyordu bunda oynanır mi

Bir önceki sayfada facebook a baglanarak nasil oynayabilecegini anlttim. Onu uygulayarak oynayabilirsin.

Sifirlanmaz rahat ol yazilanlari uygulaman yeterli.

acaba bunda da yüklenemedi hatası alırmıyım?
Turkcell T40
Samsung galaxy w
Samsung galaxy s3 mini

emreli01

Üye
Candy crush saga 1.19.0 mod

Güle güle kullanın. Yukarıda anlattığım şekilde yükleme yapabilirsiniz.

kardeş senn bu dedigin sürümü yükledim dediklerinide yaptım facede uygulamayı kaldırdım face uygulamasını telden kaldırdım oyunu yükledim açtım ama face bağlanmıyor ilk baş candy crush senin herkese açık profil arkadaş listesi ve e posta adresine erişmek isiyor diyor tamam diyorım ardına Oynamak için facebook'a erişebilmen gerekli lütfen profil bilgilerine erişime izin ver diyr ama ben zaten izin veriyorum sizlerdede böyle birşey varmı nasıl düzeltilebilir