orhanblt
Üye
-
Konu Sahibi
-
Evet zaman zaman oluyor. Manevra alanı geniş olan leveller de oluyor. Ama 50-60 hamleye ihtiyaç duyacağın levellerde var. Enbaşta söylediğimi şimdi de söylüyorum. oyundan zevk almak isterseniz sadece geçmekde zorlandığınız aşamalarda kullanın. Ben bunu 1 yıla yakındır kullanıyorum. Ama hala 380 deyim istesem bir haftada 400 yaparım ama manasız olur.Oldu tesekkur ederim bölümler gitmesin diye ben ustune yukleyim gibi sacma bir dusunceye kapildim (= simdiki sorunum 80. 90. Seviyelerindeyim 3 hamlede bolum geciyorum 78 hamle dururken habire patliyor on dakika bekliyorum izleyici oldum sayilir acaba zorluk seviyesi mi degisik
390 dayken face bağlımıydın?Pro diyerek hileli linki kastettim. Diğer ark. Dedigi gibi can 900 kusurlerde 1. Leveldan baslatti ben 390 da idim. Bu oyuna face den giremedigim icin
390 dayken face bağlımıydın?
Ok. o zaman sıkıntı yok. uygulamayı baştan kaldır ve hileli olanı yükle.
Şuanda 392 deyim. bu hafta 395 e gelirim herhalde ondan sonrasına bakarız. Eğer dediğiniz gibiyse oturur 1.16.0 ıda mod lar onu paylaşırız.395 in ustunu gormuyorrrrr
bölüm eklendi sanırım. Çünkü bildiğim kadarıyla 1.16.0 sürümü yayınlandı. biz şuan 1.15.0 kullanıyoruz. Kısmetse 1.16.0 da hallolur. ama beklemek istemezsen 1.15.0 ı kaldır. Play store dan yenisini yükle yardır biraz.Peki 395 den sonra anahtar geliyor. Ileride yeni bolum eklenecek diyor ne yapmam gerek...
Yedek alman gerekmez. Faceboka bağlanmış olsaydın. İster hileli ister hilesiz facebooka bağlanıp kaldığın yerden devam edebilirsin. 76. leveli hilesiz geçmeyi deneyebilirsin.Abi yarım saattir balonlar patlıyo durmak bilmiyo76 cı seviyedeydim sinir oldum ve sildimcihazım rootlu olmadığı için yedekte alamadığımdan baştan başlamak zorunda kaldım.tavsiyem rootsuz cihazlar yüklemesin.gitti canımm leverler...
Senin cihaz rootsuz olduğundan yedek alamazsın. Buyüzden hileli olanı kaldırıp play stordan orjinalini yüklemen gerekli. Ardından faceboka bağlanıp kaldığın yerden devam edebilirsin. Ama bunu yapabilmen için öncelsinde yani 76 yken uygulamayı facebooka bağlamış olman gerekliydi. Aslında ilk mesajımda konuyla ilgili enönemli hususun hileliyle hilesizi yerdeğiştirmek olarak belirtmiştim.Nasıl olcak hilesizi yükleyince yine facebooktan devam edicekmiydiYani hem hileli hem hilesiz nasıl oynanıyo.marketten hilesiz olanlı burdakinidemi yükliycem ankayamadım.ayrıntılı anlatrsanz sevnrm
2 si birarada olmaz. birini kaldırıp ötekini kurmanız lazım. Yada 2 tane teliniz vardır. Birine hileli birine hilesiz olanı kurarsınız.2 si birarada nasıl oluyo yardımcı olurmusunuzAnladmm teşkkr ederim
Müsait olursam çalışır halde 1.16.0 modlu olanı yarına kadar yüklerim1.16 da seker vs renkli top carpisinca donuyormus. saglam link vs varsa yolla bakkalim...
2 si birarada olmaz. birini kaldırıp ötekini kurmanız lazım. Yada 2 tane teliniz vardır. Birine hileli birine hilesiz olanı kurarsınız.
Müsait olursam çalışır halde 1.16.0 modlu olanı yarına kadar yüklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?