Candy Crush Modlu Güncel Sürüm(1.34.1)

UpOneTR

Üye
bazı yerlerde 3 arkadaşın onayı gerekıyo gecebilmek için.bu hileyi uygulayabilirmisin ozaman tam fu ll hileli olur.
Mobil veri vifi felan kapat sana 3 görev veriyo onları geçebilirsin

Tepkiler: AHKE
son sürümde sınırsız para hilesi yok sadece can var oda 9999 tane birazda hızlı okadar nasıl fulll hileliki paralı olan hic birseye mudahale edemiyoruz ?????

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
son sürümde sınırsız para hilesi yok sadece can var oda 9999 tane birazda hızlı okadar nasıl fulll hileliki paralı olan hic birseye mudahale edemiyoruz ?????
Full hilelide;
hamle sayısı 80 dir.
bomba patlama 99 hamle
şeker sayısıda 4 dür (kırmızı,mavi,yeşil,kırmızı) yani turuncu mor yok.
Sanırım şeker sayısı hilesini anlamadığından (''biraz hızlı o kadar'') bu aralar kendini çok yetenekli hissetmiş olmalısın.
para hilesine gelince zaten o paralar bölüm geçmek için kullanılır. (ek hamle, bombalar, şekerler falan) Senin full hileli oyunda geçmekte zorlandığın bölüm mü var ki sen hala sınırsız para hileli istiyorsun.
Not: Full hileli olanı indireceksin , sadece 9999 can olanı deil. Eğer yukarıda bahsettiğim hileler senin oyununda yoksa bir yanlışlık yapmış olmalısın baştan full hileli olanı indir ve kur.
İiiii eğlenceler.

Tepkiler: UpOneTR
Panik yok.
Azönce baktım baykuş bölümüne 30 yeni level eklenmiş. Normal yerde bir değişiklik yok. Acelesi yok ama onuda birara editler paylaşırım.
Saol kardeşim Winrar dedin editlemeyi öğrendim . Bi zahmet edipde cvlamadın ama neyse. mesajımı

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Saol kardeşim Winrar dedin editlemeyi öğrendim . Bi zahmet edipde cvlamadın ama neyse. mesajımı
Arkadasim burasi dagin gorunen yuzu. Ben enaz ozelden 40-50 kisiye bu islemin nasil yapildigini anlattim. Enaz 10 ar msjla. Her versiyon 5-10 bin arasi download ediliyor. Kimseden ne tesekkur ne de begeni beklentim var. Tek beklentim var o da; benim tek işimin c.crush modlamak olmadigini anlamaniz. elimden geldigince herkese bilgim olcusunde yardim etmek isterim ama gozden kacirdiklarim kusura bakmasin neolur. Nerde takildiysan sor yardimci olmaya calisirim. Beni asan konularda belki baskasi yardim eder.

Tepkiler: ozkan1987
Levelleri editliyorsun tek tek oda zor move limitteki rakamı 80 gördüm aha dedim

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Candy Crush Saga modlama 1. mesaja eklenmiştir ilgilenen arkadaşlar bakabilir.

sende olmasan nasıl geçicez bölümleri

Sanırım benim dediğime geldin biraz millet merakınıda yneer saolasın ustacan hackır olur senden ha >.< waa

Tepkiler: orhanblt
Kardeş güncel versiyonu da paylaşır mısın sana zahmet

orhanblt

Üye
    Konu Sahibi
Yeni guncellemede normal bolumlere eklenen bisey yok. Yeni baykus bolumleri var o kadar. Ama firsatini bulunca paylasirim.

Tepkiler: >Lips Of AngeL<

ali3211

Üye
Eline sağlık kardesim