orhanblt
Üye
-
Konu Sahibi
-
Level atlamanin tek yolu o leveli gecmenizdir. Ve bu apk ile istediginiz leveli rahatlikla gecebilirsiniz. Forumdaki arkadaslar da aylardir kullaniyor. Zorlandiklari hehangibir level oldugunu zannetmiyorum.132 de kaldım bi turlü geçemiyorum orhan kardeş level atlama olayı yokmu hamle bittiği zanan
Yaptım1.12.0
SagolllllBende çok hamleli istenmiyor diye son sürümde hamle sayısını 60 a düşürdüm. Ama müsait zamanda apk ları biraz çeşitlendireyim. Senin için 250 lik bitane hazırlayacam. Bide sınırsız can sıfır hileli eklemek istiyorum.
1.12.0 sürümü düzeltildi 1. msj dan indirebilirsiniz. Emin olun hamle sayınız bitmeden bir sonraki level e kolaylıkla geçeceksiniz.1. mesaja
9999 can 60-80 hamle
9999 can 250 hamle
9999 can hilesiz
apk'lar eklenmiştir.
Herkese iyi eğlenceler.
Aaa evet. Tamam düzelttim.Versiyonu 1.12.0 yerine 1.21.0 olarak duzeltirmisin kolay gelsin
XUygulama yüklenemediDosya açılmıyor diyor daha öncekiler açılmıştı bendemi sıkıntı var acaba
Arkadaşlar bu şekilde baya bir mesaj alıyorum. elimden geldiğince gerek özelden gerek konu üzerinden yardım etmeye çalışıyorum. Aynı problemle karşılaşan arkadaşlar için tekrardan anlatayım.Dosya yüklenemedi diyor...
level geçmeniz için o level için belirlenmiş olan görevi tamamlamanız gerekli. Mesela tüm jöleleri kaldırmak, hedef puana ulaşmak yada belirli bir sayıda özel şeker yapıp bunları tokuşturmak gibi. En baba leveli bile bu hileli apk ile en fazla 40-50 hamleyle geçersiniz. 250 hamle niçin derseniz puana ihtiyacı olan arkadaşlar içindir.Kardeş bu 250 hamle olanın level sonunda para istemeden geçeni yokmu bu paylaştığında yok paylaşırsan çok memnun olurum
1. Mesaj da face baglanma anlatiliyor.Oyun facebook a bağlanmıyor. Oynamak için facebook a erişebilmen gerekiyor. Lütfen profil bilgilerine erişme izni ver diyor. Çözüm nedir nasıl yaparım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?