'Canavar' geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
'Canavar' geliyor!
Galatasaray Teknik Direkrörü Rijkaard Başkan Adnan Polat'la dün Belgrad'da maçtan sonra yaptığı görüşmede "5-1'lik skor kimseyi yanıltmasın. Kazandık ama oynanan futbol beni tatmin etmedi. Çok eksiğimiz var. Henüz lige hazır olduğumuzu düşünmüyorum.. Bu nedenle orta saha ve forvete gereken takviyelerin acil olarak yapılmasını istiyorum" dediği ifade edildi.

Başkan Adnan Polat'ın da transfer konusunda Rijkaard'ı detaylı olarak bilgilendirdiği belirtilirken "İstediğiniz oyuncuları takıma katmak için yoğun bir çalışma içindeyiz. Bir-iki gün içinde transferi bitireceğiz" sözünü verdiği öğrenildi.

İtalya'ya giderek Elano'ya talip olan Milan ve Roma kulüpleriyle görüşmeler yapan Başkan Adnan Polat'ın Roma'ya Brezilyalı golcü Baptista'ya karşılık Elano takasını teklif ettiği ve pazarlığın sürdüğü bildirildi. Ancak Corriera Della Sport gazetesi "Baptista'nın Galatasaray'a çok yakın olduğu ve 5 Milyon Euro karşılığında transferin biticeğini" manşetlerine taşıdı.

Başkan Polat'ın Lazio kulübüyle de Arjantinli orta saha oyuncusu Ledesma için pazarlık masasına oturduğu ancak İtalyan kulübün yüksek bonservis bedeli istemesi nedeniyle bu görüşmeden sonuç alamadığı bildirildi.

Bu arada Belgrad maçı sonrası İstanbul'a dönen Galatasaray'da ilk onbirde oynayan futbolcular günü izinli geçirdi !.. Belgrad maçında sakatlanan Kewell'ın sol el yüzük parmağında çıkık olduğu tespit edilirken sağ arka adelesinden sakatlanan Pino da bugün kontrolden geçti. Bu futbolcunun durumunun ciddi olmadığı belirtildi.

ligtv
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt