çanakkale/ mer 116. jandarma eğitim alay komutanlığı ..... bilgisi olan arkadaslar bı bakabılırmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
çanakkale/ mer 116. jandarma eğitim alay komutanlığı ..... bilgisi olan arkadaslar bı bakabılırmı
arkadaslar allah ın izniyle 4-6 subat ta 93/1 olarak askerlıge baslıycam... şimdiden tüm asker kardeslerıme hayırlı teskereler.. hizmet eri olarak banada çanakkale çıktı.. elber burda yapanlar olmustur.. bilgi verırlerse sevınırım

• Beğen
Tepkiler: spy ghost

spy ghost

spy ghost

Üye
burda benim abim askerlik yaptı süper mekan ordan çıkmak istemedim gerçekten subaylar iyi diyor abim kışın gideceksin bir itdurmaz tepesi meşhurdur oranın.Kışın soğuk olur diyorlar dikkat et ben geçen sene temmuzda gittim oraya.Çanakkale pahalı olabiliyor bazı yerleri ucuz hemen yakınında stadyum vardır yemin töreni orda olacak ismini hatırlamadığım çok iyi subaylar vardı tanıştığım.İnternet kafesi mevcut bir alaydır şehrin köşesi denilebilecek bir yerdi harikaydı.Çan diye geçer inanma onlara merkezde.Otobüs seni limandan inip bırakacak orda sora sora gidersin.Kordonda kızlara dikkat :ehe fazla bulaşma onlara :d: .Jandarma olarak çıkacaksın ordan ya cezaevinde nakilci felan olursun ya da köy karakoluna düşersin artık şansına.Abim haftasonları cumartesi ve pazar çarşıya çıkardı tek bir hafta bir güvenlik olayı sebebiyle çıkamadı o kadar.daha aklıma birşey gelmiyor ama sorarsan mutlaka yanıt veririm.

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
burda benim abim askerlik yaptı süper mekan ordan çıkmak istemedim gerçekten subaylar iyi diyor abim kışın gideceksin bir itdurmaz tepesi meşhurdur oranın.Kışın soğuk olur diyorlar dikkat et ben geçen sene temmuzda gittim oraya.Çanakkale pahalı olabiliyor bazı yerleri ucuz hemen yakınında stadyum vardır yemin töreni orda olacak ismini hatırlamadığım çok iyi subaylar vardı tanıştığım.İnternet kafesi mevcut bir alaydır şehrin köşesi denilebilecek bir yerdi harikaydı.Çan diye geçer inanma onlara merkezde.Otobüs seni limandan inip bırakacak orda sora sora gidersin.Kordonda kızlara dikkat :ehe fazla bulaşma onlara :d: .Jandarma olarak çıkacaksın ordan ya cezaevinde nakilci felan olursun ya da köy karakoluna düşersin artık şansına.Abim haftasonları cumartesi ve pazar çarşıya çıkardı tek bir hafta bir güvenlik olayı sebebiyle çıkamadı o kadar.daha aklıma birşey gelmiyor ama sorarsan mutlaka yanıt veririm.
saol baya bı bılgı verdın

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
alaya cavuskoy yakınmı oluyor ?

spy ghost

spy ghost

Üye
:aha: abi sen ne yaptın ya çavuşköy anladığım kadar çanakkale/bigada; 45 km uzaklıkta.Gideceğin 116.alay ise Çanakkale merkezde balıkesir yolu üzerinde.Yol tarifini şöyle yapayım stadyum yanından kuzeye doğru gidip caddeyi bitirip sonra sağa dönüp dümdüz ilerliyorsun 800 metre sonra karakolun yanında bulacaksın kendini

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
ya babam yemın torenınde oraya gıtcem dıyoda yakınsa

spy ghost

spy ghost

Üye
ya babam yemın torenınde oraya gıtcem dıyoda yakınsa
stadyumdan çıkıp evci izniydi felan tekrar alaya döneceksiniz ordan doğru eğer özel aracı varsa gider 45 km yi yoksa zor o iş

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
saol kardes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...