CANAKKALE Geçildi...!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
CANAKKALE Geçildi...!!!

--------------- Ekleme ---------------

Ben Türküm... ATATÜRKÇÜYÜM...

Bu Topraklar Üzerinde Ben ve Benim Gibiler Olduğuzu Sürece... Kendini Bilmezlere Bu Topraklar Üzerinde Yer Yok... !!!

'' Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene...!!! ''

m.furkan1993

m.furkan1993

Üye
abi eline emeğine sağlık izin verirsen bunu bildiğim herkese dağıtmak istiyorum

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sen Sağol Kardeşim...

Ne Demek İzin Verirsen... Bu İşin İzini Olmaz... Gönlün Razı Gelmiyorsa Vatanın Bu Hallere Gelmesine Dağıtmak İçin İzin Almana Dahi Gerek Yok... Dağıt Herkese Dağıt Bütün Tanıdığın Tanımadığın Kim Varsa Dağıt... Dağıt Ki Görsünler Kanla Kılıçla Canla Elde Edilen Vatanı Ne Hallere Soktular...

Altun.

Altun.

Üye
bence biraz abartılmış

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abartılmış Mı ?

Bence Abartılmamış... Yada Görmek İstemiyorsun...

sakarya:zekit

sakarya:zekit

Üye
Emeğine, yüreğine sağlık, bazıları namus un ne demek olduğunu unutmuş, vatandaşa da unutturmaya çalışıyor...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica Ederim Kardeşlerim... Bizim İnsanlarımız Kör... Gözlerini Açmak İçin Uğraşıncada Görmemezlikten Geliyorlar... Bunun Sebebi Ya Korku Yada Cehalet... :(

gizemli_kurt_87

gizemli_kurt_87

Üye
Abartılmış diyen arkadaş birde ayın üyesi seçilmişsin..Sen bunları ya yaşayıp vazgeçemiyorsun yada görmek istemiyorsun..Bunlar bizim çok acı gerçeklerimiz..Bütün kanallarda Şehit düşen askerlerimizin Haberleri yürekleri parçalarken ibo denen gevşek dansöz oynatıyordu..Buna ne diyeceksin..

iremm

iremm

Üye
;) tşkürler ne hale geldiğimizi bir kere daha gördük ve de ne acı bir durum!:(

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu Kareleri Ne Görmek İsterdim Nede Göstermek İsterdim... Ama Benimde Elimden Gelen Birşey Yok... Bunlar Acı da Olsa Madalyonun Gerçek Yüzü... Abartmış Diye Düşünen Arkadaşlar Konu Hakkında Yorum Dahi Yapmasınlar... Ki Yapan Olursa Ben Onun Damarlarında Taşıdığı Kandan Şüphe Duyarım...!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt