ĄRMOЙİ Üye halil09' Alıntı: eline sağlık güzel olmuşda paint yerine fotoshop kullansan daha iyi olabilir Genişletmek için tıkla ... programım yok arslansem' Alıntı: Süpersin hemşehrim Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim hemşehrim.. TuRkiShCowboy' Alıntı: Waow --------------- Ekleme --------------- 2 gündür paintle uğraşıyorum sonunda bitti Zeynep Buyur bu senin : Genişletmek için tıkla ... Hııı ne güzel yapmışsın taıpkısının aynısı [IMG] Bu arada senin şu resim bitti
halil09' Alıntı: eline sağlık güzel olmuşda paint yerine fotoshop kullansan daha iyi olabilir Genişletmek için tıkla ... programım yok arslansem' Alıntı: Süpersin hemşehrim Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim hemşehrim.. TuRkiShCowboy' Alıntı: Waow --------------- Ekleme --------------- 2 gündür paintle uğraşıyorum sonunda bitti Zeynep Buyur bu senin : Genişletmek için tıkla ... Hııı ne güzel yapmışsın taıpkısının aynısı [IMG] Bu arada senin şu resim bitti
ĄRMOЙİ Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Eee alalım öyleyse Genişletmek için tıkla ... Bak fazla güzel olmadı bende photoshop programı yok sen bi ik düzeltme yaparsın photoshopla tamam??
TuRkiShCowboy' Alıntı: Eee alalım öyleyse Genişletmek için tıkla ... Bak fazla güzel olmadı bende photoshop programı yok sen bi ik düzeltme yaparsın photoshopla tamam??
ĄRMOЙİ Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Bende de yok önemli değil güzel olup olmaması Genişletmek için tıkla ... Tamam öyleyse atıyorum resmi are you ready?
TuRkiShCowboy' Alıntı: Bende de yok önemli değil güzel olup olmaması Genişletmek için tıkla ... Tamam öyleyse atıyorum resmi are you ready?
ĄRMOЙİ Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Beğenmesem neden koyayım ki ? Hem bana her şey yakışır Genişletmek için tıkla ... İyi o zaman..Bu arada istediğin zaman çıkar bir hafta falan şakaydı onlar
TuRkiShCowboy' Alıntı: Beğenmesem neden koyayım ki ? Hem bana her şey yakışır Genişletmek için tıkla ... İyi o zaman..Bu arada istediğin zaman çıkar bir hafta falan şakaydı onlar
ĄRMOЙİ Üye sanki pis mi olmuş çıkarsan mı şaka şaka...neyseee güle güle kullan gelecek d.günü hediyendi
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Geçmiş doğum günü hediyem --------------- Ekleme --------------- Bir süre sonra tekrar ekleyeceğim (: --------------- Ekleme --------------- Bir süre sonra tekrar ekleyeceğim (:
Geçmiş doğum günü hediyem --------------- Ekleme --------------- Bir süre sonra tekrar ekleyeceğim (: --------------- Ekleme --------------- Bir süre sonra tekrar ekleyeceğim (: