Can Knockdown (full) V1.25

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Can Knockdown (full) V1.25

Tepkiler: baby_face_ ve Nextman

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Rica ederim.

Nextman

Emekli Yönetici
diğeri bitti bunun deneyelim sağol @ANIL

Tepkiler: ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Rica ederim.

normalde 4. bölüme gelince satın al uyarısı çıkıyor. bunda öyle bir şey var mı acaba?

Oyunu açamadım oyuna girerken download hatası veriyor!

Tepkiler: Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Oyunu açamadım oyuna girerken download hatası veriyor!
Kurulu değilse önce apk dosyasını kur sonra içinden çıkan klasörü cihaz belleğinde bulunan Android/obb içine at ve oyunu çalıştır kardeşim

Tepkiler: baby_face_
Kurulu değilse önce apk dosyasını kur sonra içinden çıkan klasörü cihaz belleğinde bulunan Android/obb içine at ve oyunu çalıştır kardeşim
Zarchiver ile direk çıkarttım daha sonra kurumu yaptım. Dünden beri 4 5 adet apk dosyası indirdim direk kurdum çalıştı sd karta herhangi bir dosya taşımamıştım. Gerçeği söylemek gerekirse kendisinin otomatik olarak dosyaları nereye kurduğunu bilmiyorum, söylediğin dosyayı nasıl bulacağım hocam?

Tepkiler: Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Indirdigin Arşivde bir apk birde klasor olur ornek resimdeki gibi obb klasörünü ilgili yere kopyala çalışır

Ekli dosyalar

Tepkiler: baby_face_
Indirdigin Arşivde bir apk birde klasor olur ornek resimdeki gibi obb klasörünü ilgili yere kopyala çalışır
Hocam affiniza sığınıyorum cahilliğime verin lütfen. Ben şimdi fotoğraftan bişe anlamadım. Ama oyunun kurulu olduğu dosyayı buldum;
Cihaz belleği
Android
Data nın içinde

Şimdi data dosyasındaki klasörü obb yemi taşımam yada kopyalamam gerekiyor?