can dündar dan herkezi kızdıracak Türkiye tanıtımı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canturgay

canturgay

Üye
    Konu Sahibi
can dündar dan herkezi kızdıracak Türkiye tanıtımı..

Dündar'ın ağzına acı biber

Can Dündar İngiltere'de Türkiye'yi anlatmış. Sonunda Türk öğrenciler arkadaşlarının yüzüne bakamamış.

Nuh Gönültaş " " diyor. Çünkü Dündar İngiltere'de yaptığı konuşmada Türkiye'yi öyle bir anlatmış ki oradaki Türk öğrenciler konuşmadan sonra diğer yabancı öğrencilerin yüzlerine bakmaya utanır hale gelmişler.

Peki Dündar İngilizlere Türkiye'yi nasıl anlattı? Öğrencilerden biri Dündar'ın konuşmasından satır başlarını Nuh Gönültaş'a şöyle iletmiş:

"(...) Dolaylı olarak Ulu Önder Atatürkümüzü hedef alarak Kemalizmin faşist bir politika güttüğünü, Kürtlere baskı ve soykırım yapıldığını söyledi. Öyle ki Atatürk'ün devrimleri yaparken çok acele ettiğini ve ani bir kararla Türk Müziğini yasaklayarak Cemal Reşit Rey'den iki saat gibi çok kısa sürede bazı müziği yapmasını istediğini mizahi bir üslupla anlattı. Salondakiler bu anlattıklarına güldüler.

Konuyla ne alakası varsa Türkiye'de en çok transeksüel olan Bülent Ersoy'un evlilik ve boşanmasının konuşulduğunu...

Suriye'de insanların birbirlerine hakaret etmek için 'Ananı Türk televizyonlarında gördüm' dediklerini...

Türkiye'de Cuma namazına gidenlerin sayısının İran'dan çok fazla olduğunu...
Türkiye'de en çok derneğin cami yaptırma dernekleri olduğunu...

Türkiye'de misyonerlik faaliyetlerinden dolayı Malatya'da Hıristiyanların katledildiğini, oysa Almanya'da sırf evlenmeden dolayı 10 kat daha fazla insanın Müslüman olduğunu söyledi ve bu durumda Almanların ne yapması gerektiğini dinleyicilere sordu?"

yorumum: eşşekler adam olur bunlarr olmazz..:@

leiche

leiche

Emekli Yönetici
yorumum: eşşekler adam olur bunlarr olmazz..:@

güzel yorum :D

Nazy

Nazy

Üye
bu adamı oldum olası sevmedim zaten
Tipine gıcık oluyorum

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Ne Diyim Bilmiyorum Bu Herife Ben..Lafa Bak-->Dolaylı olarak Ulu Önder Atatürkümüzü hedef alarak Kemalizmin faşist bir politika güttüğünü, Kürtlere baskı ve soykırım yapıldığını söyledi. Öyle ki Atatürk'ün devrimleri yaparken çok acele ettiğini ve ani bir kararla Türk Müziğini yasaklayarak Cemal Reşit Rey'den iki saat gibi çok kısa sürede bazı müziği yapmasını istediğini mizahi bir üslupla anlattı. Salondakiler bu anlattıklarına güldüler. Gerizekalı Yav:@

omayra

Üye
Ben kızmadım Can Dündar'a. Görüşlerini söylemiş :)

canturgay

canturgay

Üye
    Konu Sahibi
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Eeee Maaşını Verenler Oyle Konuşmasını Istiyorsa Konuşur Gayet Dogal Birşey Hiç Sasırmadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt