Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Camideki adama kafa attim :D:D (bu sefer gercek)
Sponsorlu Bağlantılar
MaxiHan
Üye
Konu Sahibi
Camideki adama kafa attim :D:D (bu sefer gercek)
Beyler cuma namazina baslayacakken yanimdaki adam kalkmis farkinda degilim bende bir hizla kalkayim derken kafami oyle bir gecirdimki adama adam bi sey olmadi desede habire kafayi ovusturup duruyordu
bende uçakta koltuğa geçmeden önce üstteki el bagajı koyma yerine çantamı koyuyordum kadında bir nefes kadar yakındı ensemde sıcaklığını hissediyordum tam çantayı koydum,oda koltuğuna geçerken kafası direseğime çarptı ama çarpanın o olmasına rağmen iyi bir darbe almıştı en son baktığımda 3. gözü çıkmış bir şekilde arkamdaki koltukta duruyordu
bende uçakta koltuğa geçmeden önce üstteki el bagajı koyma yerine çantamı koyuyordum kadında bir nefes kadar yakındı ensemde sıcaklığını hissediyordum tam çantayı koydum,oda koltuğuna geçerken kafası direseğime çarptı ama çarpanın o olmasına rağmen iyi bir darbe almıştı en son baktığımda 3. gözü çıkmış bir şekilde arkamdaki koltukta duruyordu
Doğduğumdan beri zaten bir günüm normal geçmezki kardeşim,cem yılmaz bile bazen güldürmüyor beni çünkü aynısını kendim yaşayıp fazlasıyla güldüğün oluyor,şansım heral de karşıma bu zamana kadar normal insan çıktı desem yalan olur ama bende pek normal değilim
Vallaha adam kafasini ovustura ovustura dondu evine akibeti ne olmustur bilemem
MaxiHan
Üye
Konu Sahibi
SHS
Üye
Bende otobüste tutunuyordum, arkaya ilerleyim derken kolumu çektim orda oturan kızın kafaya çarptı, pardon dedim ama baya beyin hücresi öldü, işin kötü yanı beyin hücreleri yenilenmiyor
Bende otobüste tutunuyordum, arkaya ilerleyim derken kolumu çektim orda oturan kızın kafaya çarptı, pardon dedim ama baya beyin hücresi öldü, işin kötü yanı beyin hücreleri yenilenmiyor