Camide bulduğu 10 bin TL'yi polise teslim etti

Sponsorlu Bağlantılar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
Camide bulduğu 10 bin TL'yi polise teslim etti
Abdullah Bağcıer, camide bulduğu içinde 10 bin TL olan çantayı polislere teslim etti. Uzun yıllardır Fevziye Camii'nde görev yapan Abdullah Bağcıer, cami içinde bir çanta buldu. Bağcıer, çantanın içinde yaklaşık 10 bin TL olduğunu görünce durumu polise bildirdi. Fevziye Camii'ne gelen polis ekipleri içi dolu çantayı alarak Saraybahçe Polis Merkezi'ne götürdü. Çantasını kaybettiğini fark eden G.B.(80) adlı kadın Saraybahçe Polis Merkezi'ne gelerek yardım istedi.

Çantasının bulunduğunu öğrenen G.B. polis ekiplerine ve çantayı polislere teslim eden Abdulah Bağcıer'e teşekkür etti. Evlerine daha önce hırsız girdiği için parasını yanında taşıdığını söyleyen G.B. çantasını alarak polis merkezinden uzaklaştı.

Para dolu çantayı bulan Abdullah Bağcıer ise “Çantayı unutan kadını daha önceden tanıyordum. Evini aradım ama ulaşamadım. Sonra kızını aradım ona da ulaşamayınca polise bildirdim. Kadın da çantasını unutunca polisten yardım istemiş. Çantasını alınca çok mutlu oldu. Ben insanlık görevimi yaptım” şeklinde konuştu
 
  • Beğen
Tepkiler: The Benefit ve mehsevim


ozakin70

ozakin70

Üye
Hangi akla hizmet yanında taşıyon o kadar parayı be teyzem hayır kolundan çekip alamazlar mı ki zen zaten unutmuşsun bile yani yok mu bi güvenecek akraba veya çoluk çocuk
Hey Allahım sen kimseyi şu dünyada yanlız ve güvençsiz bırakma...
 
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
En azından iyi niyetli kişilerin eline geçmiş :tebessüm:
 
ozakin70

ozakin70

Üye
Helal paraymış Allah herkese nasip etsin;)
 
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Helal. :good:
 
  • Beğen
Tepkiler: mehsevim ve İhtiyar007
Symbianizer

Symbianizer

Üye
Herkes böyle olsa :züü:
 
0MG90

0MG90

Üye
Normal bir şey ama ülkemizde çoğu kişi alıp gittiği için iyilik yapan hemen haber ediliyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
The Benefit

The Benefit

Üye
Örnek bir davranış. Taktir etmek lazım. Teyzeme de bir para kasası edinmesini tavsiye ediyorum. Dışarıda yanında taşımaktan daha risksiz olur böylece. :tebessüm:
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
vay be insanlık ölmemiş hala :alkis: :good:
 


Üst Alt