Cami karlar altında kaldı!<BÖYLESİNİ DE İLK KEZ GÖRDÜM!>

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Cami karlar altında kaldı!<BÖYLESİNİ DE İLK KEZ GÖRDÜM!>

[h=2]Ağrı'da baraj sularının yükselmesi ile köyün camisi su altında kaldı.[/h]
Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı eksi 25 derece ile Kars'ta ölçüldü.

Meteoroloji Erzurum Bölge Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre, soğuk havanın etkili olduğu Doğu Anadolu Bölgesi'nde, gece en düşük hava sıcaklığı Kars'ta eksi 25, Erzurum'da eksi 24, Ardahan'da eksi 22, Erzincan'da eksi 18, Bayburt'ta eksi 16, Ağrı'da eksi 11 ve Iğdır'da eksi 5 derece olarak ölçüldü.

Günün en yüksek hava sıcaklıklarının da Erzurum'da eksi 7, Kars ve Ardahan'da eksi 6, Ağrı ve Bayburt'ta eksi 4, Erzincan'da 0 ve Iğdır'da 4 derece olması bekleniyor.

Bölgede kar yağışı ve tipi nedeniyle Erzurum'da 171, Ağrı'da 92 ve Ardahan'da 8 olmak üzere toplam 271 köy yolu ulaşıma kapandı.

Ulaşımın sağlanamadığı köylerde özellikle hasta nakillerinde de sıkıntı yaşanıyor. Erzurum'da son 24 saatte, yolu ulaşıma kapalı olan köylerden 2'si çocuk 5 hasta, karla mücadele ve sağlık ekiplerince hastaneye ulaştırıldı.

Yetkililer, kar yağışının hafta boyunca etkili olmasını tahmin ettiklerini bildirdi.

spy ghost

spy ghost

Üye
vay be böyle bir ortamda yaşamak ta var

Astrosman

Astrosman

Üye
Vay la. Biz burada ufak bi kar yağsa donuyoruk diyoruz. Ağrı da bir bakın.....

oquz_esen

oquz_esen

Üye
la benim memlekete ne olmuş öle :)

greenmile

greenmile

Üye
soğuğunda bi sınırı olmalı,bu ne ya :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
soğuğu da değerlendirmek lâzım :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Adamın biri bu kara ne gerek var demiş, yanında ki sus ne diyorsun demiş. Ben bu hamam böceği niye yaratılmış diye sordum, hastalığımın tedavisi bu böceklerden alınan bir tür sıvı ile yapılmıştı. O gün bugündür Allahın işine karışmam.

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Adamın biri bu kara ne gerek var demiş, yanında ki sus ne diyorsun demiş. Ben bu hamam böceği niye yaratılmış diye sordum, hastalığımın tedavisi bu böceklerden alınan bir tür sıvı ile yapılmıştı. O gün bugündür Allahın işine karışmam.

Paylaşım için :tşk:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Estağfirullah, o teşekkürü biz sana borçluyuz:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...