Dexter Morgan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Çekilen fotoğraflar net değil neden? Ve Özgür Abiyle Ali Kemal abi turkceleştirse ne güzel olur
Camera360 güzel bir uygulama ancak o kadar türkçe gerektiren bir yanı yok bence
Yani açıp fotoğraf çekiyorsun, basit menülerde düzeleme yapıp efekt veriyorsun.
Öyle detaylı yabancı menülerle boğuşulan fazla bir yeri yok yanlış bilmiyorsam...
peki çekilen fotoğraflar neden net değil?
Yanlış bir filtre falan seçmiş olabilir misiniz?
Örneğin "Dream (Rüya)" filtresi ayarlıyken bulanık çeker biraz.
bu gidişle magazada Türkçe olmayan uygulama kalmaz zaten ama o işe Özgür bakıyor
Aslında Özgür bu Türkçeleştirme konusunda bir konu açsa, tane tane anlatsa, bazı meraklı arkadaşlarda Özgür'e destek olsa diyorum, güzel olmaz mı Ali Kemal ? Eee tabii Özgür senin de fikrini sormalı ? Kurs açarsan ilk talebe beni yaz. Hep birlik Türkçeleştirelim Marketi yaaa ???
Aslında Özgür bu Türkçeleştirme konusunda bir konu açsa, tane tane anlatsa, bazı meraklı arkadaşlarda Özgür'e destek olsa diyorum, güzel olmaz mı Ali Kemal ? Eee tabii Özgür senin de fikrini sormalı ? Kurs açarsan ilk talebe beni yaz. Hep birlik Türkçeleştirelim Marketi yaaa ???
Güzel fikir, teşekkürler Ali.
Bu konuyu uygun bir zamanda düşüneceğim.
Eğer gönüllü arkadaşlar çok olursa, bir konu altında birkaç küçük püf noktayla toparlayabiliriz.
Güzel fikir, teşekkürler Ali.
Bu konuyu uygun bir zamanda düşüneceğim.
Eğer gönüllü arkadaşlar çok olursa, bir konu altında birkaç küçük püf noktayla toparlayabiliriz.
Telefonla çekince 1.5 mb
camera360 la çekince 200 kb , ilgilenmeleri lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?