Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
camera programı
Sponsorlu Bağlantılar
islam61
Üye
Konu Sahibi
camera programı
arkadas lar bu w810i nin kamerası icin 'süpermode 6.4' bıde 'cam driver'dıye programlar varmıs daha net fotoraf cekıyomus bole bı program bılen varsa lütfen link yazsın.
soytari86
Üye
onlar program deil arkadasım pacth telefona setool ile atıyorsun
arkadaşım bence bu tür prolara hiç ihtiyacın yok zaten w810i süper bi cameraya sahip bence hiç gerek yok yani
Cs***MaN
Üye
Bencede gerek yok ztn K750i-W810i Vs kameraları ve flashları harika bu tel. karanlık ortamda bile süper foto çekiyosun
General_YMR
Üye
katılıyorum gerek yok
polat1965
Üye
arkadaşlar ben w800 kamerasını 4.5 di 8.54 yaptım mütiş aslında çok basit ama biraz uğraşmak lazım
esinti-03
Üye
Bence gerek yok zaten kamerası iyi resim çekiyo
eX98
Üye
katılıyorum
memed493
Üye
nasıl oluyo
atpl79
Üye
neden daa iyi camera warken norm camera ?
thınk agaın...
yhoos
Üye
o pr burda da var da virüslü
asi kral sonik
Üye
'çok basit ama biraz uğraşmak lazım' o ne yha
sinbadd
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[email protected] 05336446863 nihat özvariş ( kars digor ) arkadaşlar tüm soni ericsson program ve verisyon ata bilirsinizz tl marka modeli söyle size yardımcı olalım boşun servislere para vermeyin insanlara yardımcı olmak en güzel üstün bizaferdir buna herkeste sahip olamaz DİKATTTTTTTT telefon ekranı hic acılmasada yapa bilirsiniz mümkündür ( kamera acması sorunu w810i lerde 05 werison atnı stoolelit2)ile ve denedim oldu dil dosyası yabancı ise türceleşir