Camera Pro Türkçe 2.1.5 YENİ YENİ SİGNED

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

trontr

Üye
    Konu Sahibi
Camera Pro Türkçe 2.1.5 YENİ YENİ SİGNED
Alın bakalım arkadaşlar. 5 lirası olmayanlara duyrulur.

Beğenirsiniz inş...

• Beğen
Tepkiler: ömerihsan, waper2005, müdübey ve 7 diğerleri

manguser

Üye
teşekkürler kardeş iyi geldi

hotboy_ist

Üye
Symbian dünyası ne kadar hızlı :) daha 2.1.5 resmi olarak çıkmadı bile betası bende var piyasaya ne ara geldi merak ediyorum bi de crackli :) valla helal ne diim

trontr

Üye
    Konu Sahibi
sen de o kadar uraştın eski versiyon için ama yenisi çıktı :d

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkürler eline sağlık

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
teşekkürler:)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
0.2 mb diyo :hmmm

----------Eklendi @ 16:35:49 ---------- Yazıldı @ 16:34:34 ----------

tam sürümmü bu

Uruloki

Uruloki

Üye
hotboy o kadar uğraştı ama çıktı yinede tavsiyem 5tl si olanlar alsın destek olsunlar en azından adam demesün boşuna türkçeleştirdik diye

• Beğen
Tepkiler: serhad58

hotboy_ist

Üye
sen de o kadar uraştın eski versiyon için ama yenisi çıktı :d

Benim yayınladıgım zaten 2.1.5 miş ben yanlış yazmışım :) Nese canm tercih meselesi bu. Symbianda tek satın aldıgım program zaten bu idi bide fast motion. Gerisi tabiki crckli uygulama :) 5 TL vermek zor değilde bazı uygulamalar 20 tl ye yakın oluyor insan tabi ki vermeye kıyamıyor. Symbianı öldürmeyiz umarım :) Zaten son alacagım nokia N8 idi bundan sonra iPhone veya android...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler

meg1ddo

meg1ddo

Üye
biz para verip alalım dedik ki adamlar bize daha iyi hizmet etsin diye, ama nerdeyse orijinali çıkmadan kaçak yollarla pro yu çaldık bile, sonra da symbian için kimse pro çıkarmıyo diye dert ediyoruz...

hotboy_ist

Üye
biz para verip alalım dedik ki adamlar bize daha iyi hizmet etsin diye, ama nerdeyse orijinali çıkmadan kaçak yollarla pro yu çaldık bile, sonra da symbian için kimse pro çıkarmıyo diye dert ediyoruz...

Katılıyorum ama yapacak birşey de yok herkesin kendi tercihi. Her programa para vermem ama bende bunu aldım çünkü N8 alma sebebimin en başında 12MP camerası vardı. HDR photo camera programını, Fast motion, Camera FX ve CameraPro yu satın aldım...

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Tabi ki herşeyi de satın alamayız ama en azından büyük oyun uygulama sağlayıcılarından (EA , Fishlabs, Gameloft vs.) satın alsak bize daha iyi hizmet ederler en azından her bir şirketten birer oyun yada pro alsak adamlar daha iyi oyun çıkarır belki, talep artınca arz da artar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt