-efşan
Üye
Hakaret değil amacimiz ancak insan üzülüyor elinde sigara ile dolaşan ilkokul öğrencilerini görünce.
Üzülüyorsan, sevinirim buna. Keza, vicdanın bu denli katreye dahi takılıyor ise.
Hakaret değil amacimiz ancak insan üzülüyor elinde sigara ile dolaşan ilkokul öğrencilerini görünce.
e, zamanında o kadar reklam yapıldı sigara için. Kampanya adı altında kumpanyalar yapıldı. Neyse ki elan halli bir savaş var sigara ile.Haklisiniz zaten ne kadar hoş şey varsa zararlıancak bu kadar zararlı olduğu bilinen bir şeyin çok normalmis gibi gösterilmesi tehlikeli
Öğrenci adam sigarasi kaçak [emoji4]Bir Marlboro değil.![]()
Biraz para biriktirmek için kaçak Parliament içiyorum şu sıralar. Ama çok özledim Marlboro'yu.Öğrenci adam sigarasi kaçak [emoji4]
aslinda bitlis tutunu cok fena[emoji4] ama pahaliBiraz para biriktirmek için kaçak Parliament içiyorum şu sıralar. Ama çok özledim Marlboro'yu.
Şubatta Adıyaman tutunu getirecek bir arkadaşın arkadaşı. 50 tllik tutunle donemi kapatırsın diyor.aslinda bitlis tutunu cok fena[emoji4] ama pahali

2. dönemde bakarsin la[emoji1] arkadaslardan otlanirsinŞubatta Adıyaman tutunu getirecek bir arkadaşın arkadaşı. 50 tllik tutunle donemi kapatırsın diyor.![]()
Otlakçılığı hiç sevmem.2. dönemde bakarsin la[emoji1] arkadaslardan otlanirsin
Mecbur kalmadıkça asla başkasından sigara almam. 
lafin gelisi dedim zaten [emoji16] yurt biraz kati bizde kurallarOtlakçılığı hiç sevmem.Mecbur kalmadıkça asla başkasından sigara almam.
![]()