camel

Sponsorlu Bağlantılar

Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
camel
Camel (Okunuşu: Kemıl),1913 yılının yazında R.J Reynolds Tobacco şirketi tarafından piyasa sürülen ve Türk ya da Virjinya Tütünlerinden üretilen bir sigara markasıdır.

Son düzenleme:

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Tamam.

Anil-D

Anil-D

Üye
parlament kullandigimiz icin

SHS

SHS

Üye
sigaraya özendirmeyelim!

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve -efşan
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Black takiliyorum ben

Serhan

Serhan

Üye
İce Tea en iyisi :D

Anil-D

Anil-D

Üye
parlament tek geçerim

-Emre

-Emre

Üye
rüyanda mı gördün sabahın köründe yazmışsın :D

-efşan

-efşan

Üye
için için. zerk-i zehr payan olduğunda bakalım hangisini tercih edeceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: SHS ve -Emre
zombaka

zombaka

Üye
Bizim evde kültabağı bile yok sigara içen olmadığı için

• Beğen
Tepkiler: SHS
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
İçen adamın aklı yok.

• Beğen
Tepkiler: Serhan, -Emre ve SHS
-Emre

-Emre

Üye
Bence de.

-efşan

-efşan

Üye
akıl ile alakalı değil, nefs ile alakalı kardeşim. Nefs insan aklından büyüktür. Aklının yapma dediğine nefsin de onay vermezse büyük bir çekişme yaşar ve nefsin kuvvetine de aldanırsan onun istediği hayata revan olursun.

• Beğen
Tepkiler: -Emre ve B.A.R.O.N
-Emre

-Emre

Üye
Ama abi günümüzde insalar sigaraya yüzde 90 özenti ile başlıyor tabi nefsine sahip olamayan bırakamıyor; özenti ile başlamak akilsizlik değil midir ?

• Beğen
Tepkiler: -efşan
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
akıl ile alakalı değil, nefs ile alakalı kardeşim. Nefs insan aklından büyüktür. Aklının yapma dediğine nefsin de onay vermezse büyük bir çekişme yaşar ve nefsin kuvvetine de aldanırsan onun istediği hayata revan olursun.
Senin dediklerinde doğru fakat günümüzde sigarayı bırakmayk için 1 milyon yöntem varken hala içmeye devam etmeleri enteresan.

• Beğen
Tepkiler: -efşan
-efşan

-efşan

Üye
Ama abi günümüzde insalar sigaraya yüzde 90 özenti ile başlıyor tabi nefsine sahip olamayan bırakamıyor; özenti ile başlamak akilsizlik değil midir ?

Akılsızlık demek hakaret gibi sanki...
Cehl ehli diyelim. Bir cehalettir başlar serüven. Seksen günde devr-i alem derler hani özendikleri hayata birçoğu. Biz seksen güne kalmadan " devrilir o alem " dlyelim gitsin,

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve -Emre
-Emre

-Emre

Üye
Hakaret değil amacimiz ancak insan üzülüyor elinde sigara ile dolaşan ilkokul öğrencilerini görünce.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve -efşan
-efşan

-efşan

Üye
Senin dediklerinde doğru fakat günümüzde sigarayı bırakmayk için 1 milyon yöntem varken hala içmeye devam etmeleri enteresan.

Yararlı şeylerden vazgeçmek kadar kolay değil zararı def etmek, maalesef. Keza, cefa sefadan hoş gelir.
Ben yaklaşık on sene kullandım. Ah cahil aklım. şükürler olsun ki bir uzun müddettir kullanmıyorum. Yeni bir ciğer bahşedilmiyor elbette. Bıraksan da yıllarca etkisini hissediyorsun

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve -Emre
-Emre

-Emre

Üye
Haklisiniz zaten ne kadar hoş şey varsa zararlı :D ancak bu kadar zararlı olduğu bilinen bir şeyin çok normalmis gibi gösterilmesi tehlikeli

• Beğen
Tepkiler: -efşan ve B.A.R.O.N

Üst Alt