teşekkürler kardeşim
mavideniz34 Üye arkadaslar input key ne demek benden onu istiyor --------------- Ekleme --------------- input key istiyo onu nerden alacagız
arkadaslar input key ne demek benden onu istiyor --------------- Ekleme --------------- input key istiyo onu nerden alacagız
mustafasen Üye tolgalatas' Alıntı: 6600 da programı açıyo çekim başlatınca program kapanıyo Genişletmek için tıkla ... 1'e bas çıkan pncerede 0'a bas okey
tolgalatas' Alıntı: 6600 da programı açıyo çekim başlatınca program kapanıyo Genişletmek için tıkla ... 1'e bas çıkan pncerede 0'a bas okey
_furcht_ Üye sagol kardeş inş fll dür ve kayıt yaparken donmuyodur çünkü çoğunda bu oluyo genellikle 6600da oluyo ama inşş öle diildir
sagol kardeş inş fll dür ve kayıt yaparken donmuyodur çünkü çoğunda bu oluyo genellikle 6600da oluyo ama inşş öle diildir
aykut011 Üye N70 de kayıt yapıyor ana kamerada kayıt yapıyormu onu bilmiyorum ama küçük kamerada kayıt yapıyor yükledim oldu ikinci kamerayı kullanabiliyormuyuz ok
N70 de kayıt yapıyor ana kamerada kayıt yapıyormu onu bilmiyorum ama küçük kamerada kayıt yapıyor yükledim oldu ikinci kamerayı kullanabiliyormuyuz ok
Esendağlı Üye mert_33_1495' Alıntı: ya bu progrm süreli heralde *** istiyorrr yarrdımmn: Genişletmek için tıkla ... programı çalıştır 1 e bas.tekrar açınca 4 tane 1(bir) yap tamamdır.
mert_33_1495' Alıntı: ya bu progrm süreli heralde *** istiyorrr yarrdımmn: Genişletmek için tıkla ... programı çalıştır 1 e bas.tekrar açınca 4 tane 1(bir) yap tamamdır.