Cambiasso: "İkinci yarı futbol oynamadık"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cambiasso: "İkinci yarı futbol oynamadık"
Tecrübeli orta saha oyuncusu Esteban Cambiasso, 1-0'lık Parma mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada oynadıkları futboldan dolayı yaşadığı hoşnutsuzluğu belirtti.

Juventus'un AC Milan'a yenilmesinin ardından aradaki puan farkını kapama şansını yakalayan Inter, Parma karşısında son dakikalarda yediği golle 1-0 mağlup oldu. Mavi-Siyahlılar böylece liderle arasındaki farkı eritme fırsatını da tepti.

Sky Sports'a konuşan Arjantinli, "Bu akşam mutsuzuz. Her zaman zirvede olan bir ekibiz ve liderlik koltuğunu geri istiyoruz. İlk yarıda maçı Parma'nın yarı sahasında oynamaya çalıştık, topa hakim olmak istedik, ama iyi oynayamadık. İkinci yarıda özgüvenleri yerlerine geldi ve daha iyi oynamaya başladılar. Rakibimiz galibiyeti hak etti." ifadelerini kullandı.

Inter'in teknik direktörü Andrea Stramaccioni de başarılı oyuncusuna katılırken, "İyi başladık ve Parma'ya saldırdık, goller aradık. Ama onlar sağlam bir savunma yaptılar. İkinci yarı ise bambaşka bir hikaye. Benim yönetimimdeki en kötü 45 dakikayı oynadık ve yenildik." şeklinde konuştu.

Kontratındaki bazı problemlerden dolayı maçta forma giyemeyen Wesley Sneijder hakkında da konuşan teknik adam, "Daha önce de dediğim gibi ortada büyük bir sorun yok. Oyuncularımı antrenmanlarda izliyorum ve buna göre kadro kuruyorum." dedi.

Inter, Parma'ya yenilerek Serie A'da 4. sıraya geriledi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt