Çamaşırından yarasa çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kum kзđiśi

kum kзđiśi

Üye
Çamaşırından yarasa çıktı
İç çamaşırından Yarasa Çıktı İngiltere’de genç bir kız üzerindeki sütyenin içinde beş saattir yarasa taşıdığını farkedince şoka uğradı Abbie Hawkins (19) adlı otel görevlisi üzerindeki kıyafetten gelen titreşimin önce cep telefonundan kaynaklandığını zannetti Ancak daha sonra yavru bir yarasanın üzerindeki sütyenin içine gizlenmiş olduğunu farkettiOteldeki diğer görevliler Hawkins’in çevresinde toplanırken genç kız eli büyüklüğündeki yarasayı ortaya çıkardı
Hawkins sabah 730′da giyinip Norwich Uluslararası Havaalanı yakınındaki Holiday Inn oteline geldiğinde olağandışı bir durum olduğunu farkettiğini anlattı Yolda araba kullanırken bir titreşim hissetiğini ancak bunun cep telefonundan kaynaklandığını düşündüğünü söyleyen Hawkins öğle vakti sütyeninde anormal bir hareketlilik hissettiğini kaydetti Cesaretini toplayıp çamaşırın içine bakan Hawkins gördüğü yavru yarasa nedeniyle şoke olurken hissettiklerini “İlk gördüğümde nutkum tutuldu Ne olduğunu anlayamadım” diye konuştu

Hâlâ yarasanın nasıl oraya girdiğini düşündüğünü söyleyen Hawkins artık hergün sütyenini iyice kontrol ederek giydiğini ifade etti

!!!MotorHead!!!

!!!MotorHead!!!

Üye
benim ödüm b*kuma karışır:D:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...