Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Calls Blacklist-PRO.3.0.5 Türkçe
Sponsorlu Bağlantılar
konyalimehmet
Üye
Konu Sahibi
Calls Blacklist-PRO.3.0.5 Türkçe
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arama ve Sms leri engelleyebilirsiniz.
Son düzenleme:
avantis
Üye
Teşekkür ederim. Çok çabuk sürüm yenileniyor. Dil dosyasını yazılımciya yollarsaniz daha iyi olur
Yorumunuza anlam veremedim. Full olması ile ilgili bir eleştiri yapmadım. Türkçe dil dosyası varsa ilgili kişiye yollayabilirsiniz dedim. Burada cracklı sürümünü paylaşmış olmanız benim için bir şey ifade etmiyor Sizin gidip indirdiginiz siteden ben de gidip indiriyorum. Sadece bir öneri de bulundum. Kaldı ki bu program için Türkçe çeviriye de ihtiyac olduğunu sanmıyorum.
Yorumunuza anlam veremedim. fu ll olması ile ilgili bir eleştiri yapmadım. Türkçe dil dosyası varsa ilgili kişiye yollayabilirsiniz dedim. Burada cracklı sürümünü paylaşmış olmanız benim için bir şey ifade etmiyor Sizin gidip indirdiginiz siteden ben de gidip indiriyorum. Sadece bir öneri de bulundum. Kaldı ki bu program için Türkçe çeviriye de ihtiyac olduğunu sanmıyorum.