Call Of Juarez Bound in Blood

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
huso4545

huso4545

Üye
    Konu Sahibi
Call Of Juarez Bound in Blood
Call of Juarez: Bound in Blood Oyun indir




Şimdiki incelemeye alacağımız oyun Call of Juarez: Bound in Blood, oyunun artılarını ve eksilerini sizler için burada paylaşacak ve indirme linklerini vereceğiz, fazla kullanılmayan oyun konularının üzerine gitmek çok riskli iştir, bunu başarmak isteyen techland şirketi, ubisoftun yayıncılığında bu oyunu çıkardı, çoklu oyunculu modu bile var, + yönlerini söyleyecek olursak düello modunun olması ve iki karakteri yönetebiliyor olmanız, oyunda vahşi batı atmosferini hissedebiliyorsunuz, eksileri ise bazı teknik hataların olması.​




















şifre



























































































TÜRKÇE YAMA:




Menü ve Görevler %100
Alt yazılar %100
......
Bu yama Oyunceviri Ekibi tarafından hazırlanmıştır
....




Call of Juarez Bound in Blood Türkçe Yama Kurulumu


Yamayı kurmaya başlamadan önce Call of Juarez Bound in Blood oyununu tamamen kapatmalısınız. Programın arka planda çalışmadığından emin olmalısınız. Türkçe Yamayı Call of Juarez™: Bound in Blood oyununu kurduğunuz dizine kurmalısınız. Varsayılan olarak COJBIB Türkçe yama dil eklentisi 32 bit windows işletim sistemlerinde C:\Program Files\Ubisoft\Techland\Call of Juarez - Bound in Blood" klasörüne , 64 bit işletim sistemlerinde "C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Techland\Call of Juarez - Bound in Blood klasörüne kurulacaktır. Eğer siz oyunu farklı bir klasöre kurmuşsanız, Call of Juarez - Bound in Blood Türkçe yamanın kurulumu sırasında Gözat... butonuna tıklayarak programı kurduğunuz dizini seçiniz ve kurulumu tamamlayınız.

Not: Her ihtimale karşı "C:\Program Files\Call Of Juarez - Bound In Blood\CoJ2 klasörünün bir yedeğini almanızı öneriyoruz. Eğer COJBIB tr yama dil eklentisinden memnun kalmazsanız tekrar eski haline döndürebilmek için bu yedeğe ihtiyacınız olacaktır. Yedek almazsanız oyunu yeniden yüklemeniz gerekebilir.






[/URL]

[/URL]

[/URL]





Kod:



Kod:

Kod:








 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

ANIL
Cevap
0
Görüntüleme
369
ANIL
ANIL
Cevap
3
Görüntüleme
518
ANIL
ömer talat katı
Cevap
10
Görüntüleme
2K
ömer talat katı


Üst Alt