Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Call Of Duty Sorunsuz Calıstıran Var Mı?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AHMET2525
Üye
Konu Sahibi
Call Of Duty Sorunsuz Calıstıran Var Mı?
dosya dosya halindeki callofduty i telefonuma kurdum multiplayer,options menülerine girmio start gameden oyuna girince adam olduu yerde kalıo yürüyemio etrafa ates edilebilio ngagedede denedim aynı sorunlar cıkıo
msw
Üye
Bu oyun telefonu çok kasıyor donmalar olabilir zaten menude de zor hareket ediyor
ozkanak
Üye
ben 6600 ımda baya bi ilerledim sonra biyerde araba gidiyo sen üstünde gidiyon o bolumu bi turlu geçemeyince sildimm kasma falan olmuyoduu gayet guzel çalışıyorr
pasa
Üye
telefonun bluetouth unu acıp oynayın hiç bir problem olmaz
ghost_ysw
Üye
bende onceden 6600 ımda kasılmalar yasadım o oyunu oynarken sonra telefonun versiyonunu yulkselttim belki ondandır bilmem ama versiyon yukselmesinden sonra cok guzel calısmaya basladı.....
Lost_Boy
Üye
bende 6600 da oynuyom hatasız nefis çalışıyo belki o multiplayerda vardır sorun bi deniyim multiplayer
bjknemesis
Üye
valla 6630 da oynadımn babalar gibi çalışıyor dostum
erdem1432
Üye
dostum öncelikle ,tel.de tuş ayarlamalarını yapman gerekiyor..ama arkadaşların dedikleri gibi oyun çok ağır