Emeğine sağlık teşekkürler paylaşımın için oyun gerçekten muhteşem grafiklere sahip oyunu oynarken sanki pc yada konsolda oyunu oynuyormuş hissine kapıldım ama oyunun bana göre tek eksi tarafı oyunun ilerleyen bölümlerinde oyun fps den çıkıp aralarda kuş bakışı strateji görünüme bürünüyor bence bu kötü ama buna rağmen oyuna ben 10 üzerinden 8 veriyorum herkesin denemesini öneririm
şu oyunları kurmak bi sıkıntı ya apyı krup dosyayı attım obb ye ama yok activision geliyo sonra siyah ekranda kalıyor net kapalı acık 2 sınıde denedm olmadı telefon s3
Kurrdum sonunda calisiyorrrrrr manyak bi oyun telefonum s 2 i9100G modeli olan oyunu dosyasini
cıhazımın hafızasın 16 hafızasındakı Android dosyasinin icinde 2 tane dosya var
data
obb
obb olana atiyoz sonrada apk yi kuruyoz resimdeki gibi olacak dosya
şu oyunları kurmak bi sıkıntı ya apyı krup dosyayı attım obb ye ama yok activision geliyo sonra siyah ekranda kalıyor net kapalı acık 2 sınıde denedm olmadı telefon s3
Ya oyun modern combat 4 ile karsilastirirsak grafik daha iyi geldi fakat kontrol daha kotu (baya kotu) kontrol etmek baya zor birde o ada mi makine oynasa ikidebirde kopek gibi cagiriyom yanina deneyin derim ama. Not : GM discovery 0 kasma oynaniyorr iyi forumlar
Oyun baya güzel kuşbakışı oynamanın bize bırakılması özellikle baya iyi olmuş grafikler zaten müthiş s3 te yoğun çatışmanın içinde kasmalar oluyo onun dışında problem yok
Mod apk kurcaz diye oyunu sildik kazara şimdi bidaha kurmaya çalışıcamda şu siteden download yapamıyorum telefondan artık pc ye geçince bi deneriz keşke zippy e koysaydın