Call Of Duty MW3 Anlamsız Kasma Yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
Call Of Duty MW3 Anlamsız Kasma Yardım!
Arkadaşlar laptopun özellikleri
Dell Inspiron intel i5 2,5ghz turbo ile 3,1 8gb ram Nvidia GeForce GT525M falan oyunu oynarken ara sıra oyunj duruyor ve bir ses çıkıyor sanki araba motoru zorlanırmış gibi :D neyse kasmadan sonra oyun kapanmıyor ama bu kasmalar beni rahatsız ediyor.
Sorunsuz oynadığım sistem:
Exper intel i3 3,2ghz 4gb ram Ati Radeon HD4700 bu sistemde sıfır kasmadan oynuyorum notebook pc de ekran kartında opencl aktif gözükmüyor bundan olabilirmi gpu-z programı öyle gösteriyor

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Laptopların ekran kartı genelde 64 bit oluyor buda kasmaya neden olabiliyor.Başka bir durum ise işlemci nesli kaç laptop'un

ANIL

ANIL

Admin
Cihazın ısınma durumu nedir? Sürücüleride güncellemeyi unutmayın.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
Cihazın ısınma durumu nedir? Sürücüleride güncellemeyi unutmayın.

Laptop çantasından ilk çıkardığımda soğuk hava veriyor 5 dk sonra sıcak hava vermeye başlıyor neyse ekran kartı ayarları ile oynadım şimdilik kasma yapmıyor
Birde işlemci neslini nasıl öğrencez ekran kartı da 128 bit işletim sistemi W7 Ultimate 64 bit

ANIL

ANIL

Admin
Laptop çantasından ilk çıkardığımda soğuk hava veriyor 5 dk sonra sıcak hava vermeye başlıyor neyse ekran kartı ayarları ile oynadım şimdilik kasma yapmıyor
Birde işlemci neslini nasıl öğrencez ekran kartı da 128 bit işletim sistemi W7 Ultimate 64 bit

İşlemci i5 olduğuna göre 2. nesildir.

GSalazar

Üye
bence sürücülerle alakalı bi sorun ben 2 yıllık laptopla ki ekran kartı o kadar iyi değil kasma veya böyle bi sorun olmadan oynuyorum 5650atı ekran kartı modelim crackle alakalıda olabilir bi değiştir ***** dene öyle bi

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Oyun büyük ve grafikleri yüksek oldugu icin bilgisayarın bunu kaldırmıyor. Sana tavsiyem oyuna girerken herşeyi kapa vuris koruması dahil.

Bilgisayarım /özellikler /Gelişmiş sistem ayarları/Performans/Ayarlar/En iyi performans icin ayarla/ tamam de cık.

Birde böyle dene olmassa donanımsal sorun olabilir :)

erotero

Üye

İşlemci i5 olduğuna göre 2. nesildir.
Bu ne kadar da saçma bir yorum böyle işlemcin bilgisayarda özellikleri açınca i5 in yanında yazan numara eğer 3 haneli ise 1. nesil, 4 haneli ve 2xxx gibi bir şey ise 2. nesil, 4 haneli ve 3xxx şeklinde ise 3. nesildir her ne kadar aradan bir sene geçmiş olsa bile moderatör olmana rağmen böyle yanlış bilgiler verdiğin için teessüf ederim.

Krofessional

pilden yüksek tasarrufu seç ha bide işlemci soğutma ilkesini edilgen değilde etkin yap

Uhops

Uhops

Üye
Bence donanımda bi sorun yok yeterli bence. Ya ısıdan kaynaklı yada oyunda. Donanım yetersiz olsaydı oyun sürekli kasardı. Ama motor sesi gibi bi ses diyorsun.

- - - Eklendi - - -

Bence donanımda bi sorun yok yeterli bence. Ya ısıdan kaynaklı yada oyunda. Donanım yetersiz olsaydı oyun sürekli kasardı. Ama motor sesi gibi bi ses diyorsun.

Üst Alt